Keresztanyukám túlsúlyos és nem tudunk rajta segíteni Lelkileg össze van törve. Egy kis önbizalmat kéne belebeszélnünk. Hogy csináljam mindezt?
Ez eléggé pszichés alapú hízásnak tűnik, gondolom bánatevő lett. Pszichológus szerintem tudna segíteni, no meg némi sport, életmódváltás.
Ha nemrég még vékony volt, akkor könnyebben le tud fogyni.
Remélem, érzed, hogy ez egy elég gusztustalan beszólás volt.
Tehát tudjátok, hogy bántja a túlsúlya, és csúfoljátok, mint az oviban.
Az lenne a legjobb, ha békén hagynátok. Hogy legyen önbizalma, ha ti, a saját családja is b@szogatjátok?
Azt kellene megnézetni, nem lett-e időközben u.n. lisztérzékeny. Valahol olvastam egy dr.nő ezzel kapcsolatos cikkét, hogy az elhízásnak lehetnek az első tünetei a betegség kialakulása.
El kellene mennie egy ilyen jellegű vizsgálatra, s ha már ott van, akkor már talán elfogadja a szakemberek tanácsait a helyes táplálkozás, testmozgás stb. terén is.
"Egy kis önbizalmat kéne belebeszélnünk. "
Pont nem ezt teszitek...
Köszönöm a segítséget !
A sportra nehéz rávenni főleg az séta, biciklizés stb. mert nem szereti magát mutogatni.
Megpróbálok vele beszélni a mozgásról!
Régebben 5 éve büszke voltam rá mert akkor pedagógusként dolgozott és egy nap 3 almát evett és 3 órát tornázott !!! Így nem tudom pontosan mennyi idő alatt de lefogyott 30 kg!
Ha elhatározná magát akkor lehet képes lenne újra végigcsinálni !!! Csak az a baj hogy őt már ez sem érdekli! De beszélek vele.
Csak 3 almát evett egy nap? És napi 3 órát tornázott?
Mert azért ez sem normális. Ha ez volt a diétája, nem csoda, hogy visszahízott.
Szobabiciklin tekerjen, ha nem szeret emberek közé menni.
"Csak az a baj hogy őt már ez sem érdekli!"
Ha állandóan ezen poénkodtok, akkor szerinted miért érdekelné? Szerintem úgy érzi, hogy nem támogatjátok. Talán először a viccelődésből meg a megjegyzésekből kellene visszavenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!