Összeházasodnátok egy nagyon túlsúlyos emberrel?
nem
nem csak mert egészségtelen hanem mert undorodnék tőle
sajnálom ha nyers voltam de engem taszítanak az ilyen emberek
Szóval most nem egy mondjuk 100 kg-s emberről beszélünk, hanem olyanról, aki már durván elhízott, extrémen. Mert a túlsúlyos az 30-as BMI értékig értendő, afölött túlsúly.
Szóval mondjuk egy 200-300 kg-s emberről beszélünk, ő az, aki már lényegében alig tud menni a súlyától. Ilyennel nem. Még egy 150 kg-ssal sem. Iszonyat szaguk van! Akárhány ilyen nagyon kövér emberrel találkoztam, büdös volt. Részben "nem tehet róla", mert hát nem tudja magát megmosni, akkora testet...
Az ilyenek már nagyon taszítóak, férfiban nőben egyaránt és hát mi a jövőképük? Lassan, de biztosan rámegy az egészségük, munkaképtelenek...
Én olyan 90-100 kg között mozgok nőként, van élettársam. Az utóbbi időben engedtem el magam, 80 kg körül szoktam lenni, de most egy betegség betett nekem, feküdnöm kellett és hát az evés meg ez, meg a hízlaló gyógyszer, amit szedtem kell, megtette a hatását... Most vért izzadva dolgozom ellene. A párom egyébként normál alkatú férfi és szeret engem húsosan, de én nem szeretek kövérként élni. Nem fogok megállni a régi súlyomnál.
A belső értékek mellett azért fontos az is, hogy külsőleg tetsszen a párunk, megkívánjuk stb, én egy ennyire kövér embert nem kívánnék meg, bármennyire is jófej és kedves.
Ha külsőre semmi nem tetszik valakin, nem mozgat meg szexuálisan, de belsőleg minden megvan benne, az olyanokból lesznek a jó barátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!