Összeházasodnátok/összejönnétek egy katonával?
NEM. Egyáltalán nem nagy buli évek múlva gyerekekkel otthon maradni, netán örökre egyedül maradni, csak mert neki hősködnie kellett a csatamezőn.
Én amúgy sem értek egyet semmilyen háborúval, az meg pl. hogy egy magyar katona mit keres pl. Afganisztánban, tényleg felfoghatatlan...igazuk van az Afgánoknak abban, hogy semmi.
Mindegy ez az én véleményem.
Mondjuk attól is függ milyen katona, mi a beosztása, mit csinál stb.
Én az elveim és a családcentrikusságom miatt nem mennék bele. Lehet lepontozni, akkor is így gondolom...
Én pont ma mondtam a páromnak, hogy mennyire büszke lennék rá, ha katona lenne. :) Persze emiatt nem fog bevonulni.
Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy előbb mennék hozzá egy katonához, mint egy kőműveshez. Szerintem tiszteletreméltó "szakma".
20.14
szerintem a kőművesség igen tiszteletreméltó szakma
Én az embert nézném, nem az egyenruhás beindító pasit. Felőlem lehet katona, kőműves vagy irodista. Mindegy. Ez a munkája. Az számít, hogy milyen velem.
Persze a dolog attól azért függene, hogy kiküldik-e háborús övezetben, vagy irodában dolgozik és utána az idejét a családjával töltheti.
ma 20:14
a köműves huzza fel a házadat te böszme..és manapság nem is akármilyeneket csinálnak ha van az embernek rá pénze..pfff idióta
sajnos nem tudnék olyannal járni, akinek köze van gyilkossághoz, még ha közvetett módon is.
nem bírom az erőszakot, és hogy attól kelljen félnem, hátha baja esik.
akárhogy szeretném, inkább választanék helyette mást.
akár egy kőművest :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!