Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeházasodnátok egy nagyon...

Összeházasodnátok egy nagyon túlsúlyos emberrel?

Figyelt kérdés
Olyan szintű túlsúlyra gondolok, hogy már lelóg a hasa, alig bír menni, nehezen kap levegőt.
2012. ápr. 2. 22:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

A férjem 110 kiló,bár van hasa,de izmos ember.Önvédelmi sportot űz(fekete öves)A nagy súly ellenére is elég hajlékony,mozgékony ember.Imádom..

Viszont van egy kollégám aki annyira kövér,hogy bár tud menni,dolgozni,de undorítóan lóg a hasa,és állandóan kint van a szőrős segge.Na ő semmi pénzért nem kéne.

2012. ápr. 2. 23:23
 12/18 anonim ***** válasza:
18%
ha eltartana, igen
2012. ápr. 3. 02:40
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
Hát ez attól is függ,mindig ilyen kövér volt e,vagy a kapcsolatunk alatt hízott meg.Ha az utóbbi,mindenképp életmódváltást vezetnék be.Ha tenni akar ellene támogatnám a fogyásban. Ez már egészségügyileg is veszélyes,meg hát számomra szexuálisan sem túl vonzó egy ennyire kövér ember. Össze sem jönnék vele,ha mindig ilyen lett volna.És most nem egy kis hájacskáról beszélünk,mert ha alig bír menni,és nehezen kap levegőt az már nagyon durva,eddig nem hiszem,hogy hagynám fajulni a helyzetet egy kapcsolatban sem.
2012. ápr. 3. 06:41
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

soha

volt olyan exem aki 80ról 130 kilóra hizott,nem érdekelte,én pedig kiábrándultam belőle.

Nem egy felemelő élmény amikor rádfekszik és agyonnyom,és közben szuszog,alig kap levegőt.

Köszönöm,többé soha.

2012. ápr. 3. 08:47
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem hinném. Oké, hogy nem a külső az elsődleges, de egyáltalán ahhoz, hogy egy kapcsolatba belemenjek, azért szükséges az is, hogy kinézetileg számomra ne legyen taszító. Az extrém túlsúly viszont számomra pont az a kategória.
2012. ápr. 3. 09:25
 16/18 anonim ***** válasza:
79%

Egyetértek az előttem szólókkal, azért a belső értékek mellett igenis kell a fizikai vonzalom, de egy ilyen túlsúlyos emberhez nem tudnék szexuálisan vonzódni. Szóval hiába kedvelném nem lennék bele soha szerelmes, így pedig a válaszom egyértelműen NEM.

A mackós alkat az más, de a kövér, hájas az nem okés. Ott akaratgyengeség van a háttérben, nem genetika.

2012. ápr. 3. 10:30
 17/18 anonim ***** válasza:
66%
én igen, ha szeretem.
2012. ápr. 3. 16:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2012. ápr. 3. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!