Hogyan lehetne lefogyni, ha genetikailag vagyok hajlamos a hizasra, egesem 0, es mindenki túlsúlyos a csaladban?
Egeszsegesen etkezem, nincs olajban tocsogó pergelt étel itthon, csak oliva olajjal fözök , párolt , fött húst eszem, es nassot is egyszer egy heten, felvagottak, kolbasz mellözve, csak fött sonka van a hutöbe, nem iszom, eszek gyumölcsöt , salátát, es megis 100 kiló körul van a sulyom, 170 cm magassaghoz.
Sétalok amikor idöm van , a kisgyerekem ellatasa mellett, este nem eszek. Mit tehetnek még? Vágjam le a rámkövesedett zsirköpenyt?
Csak olyan irjon, aki hasonló gonddal küzd , soványak mellözzenek
Ismerős, én is stagnáló vagyok, ehetek bármennyit, a testem egész elvan magának, max. nagyon lassan hízik (évi 1 kiló), amíg el nem ér egy értéket, amikor inkább már visszafelé megy. Csak sajna amit remekül tart, az nekem nem szimpatikus :D
Nos, nekem a mozgás válik be, úgy látszik. Nagyon keveset úgysem tudok enni, nem is akarok, hiszen be akarom vinni a szükséges tápanyagokat. S a kiéheztetés sem jó, én is tapasztaltam (pedig nem direkt nem ettem sok órán át... de utána alig bírtam jóllakni). De a mozgás mellett valahogy kevesebbet is eszem, nem kívánok sokat, éhséget is alig érzek. Miközben sokkal több kalóriát égetek, valami halvány szinten egy stagnáló típusnál is számítania kell ennek... Valamint leépítem a szénhidrátot, szerintem nálam az az akadályozó tényező.
Lehet, hogy nálad is van valami étel, ami önmagában nem rossz, de akadályoz... Ki tudja? Bonyolult dolgok ezek s az emberek is egyéniek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!