Hogyan tudok leghatékonyabban lefogyni a vádlimból?
Figyelt kérdés
Nagyon vastag vádlim van, ami engem nagyon zavar. Mivel nem szeretem mutogatni, inkább nem hordok szoknyát. Hogyan fogyhatnék le belőle?2013. ápr. 24. 22:49
1/2 anonim válasza:
van akinek nagy a vádlija, a amugy nem vagy máshol husos vagy nagydarab akkor valószinü hogy ilyen az alkatod
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem is baromi nagy volt kövéren a vádlim de ahogy fogyóztam, fokozatosan az is ment lejjebb, majd egy ponton megállt! Azt kell mondjam, hogy ez nagyrészt genetika.
De! Volt haránt törésem a bal lábamon, ami baromi nehezen gyógyult! Képzeld, miután 4 hónap múlva levették a gipszet, a sérült lábamon a vádli kb 2 centivel kisebb lett. :D Szóval, ha begipszeltetjük a lábunkat vagy hat hónapra, tuti összeszottyad a kellő méretre! :) De viccet félretéve, szerintem lejjebb nem fog menni, ha olyan az alkatod, de sporttal megpróbálhatod formálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!