Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS! Hogyan tudnék a lehető...

SOS! Hogyan tudnék a lehető leggyorsabban lefogyni 6 kg-ot?

Figyelt kérdés
160cm/56kg. nagyon gyorsan leszeretnék fogyni mer itt a nyár és hánynom kell magamtól. nagyon utálom a lábamat szerintem az 56 kg-bol csak a combom 20 kg. nagyon szeretnék nagyon gyorsan lefogyni mer itt a nyár és rövid gatyát így biztos nemveszek fel. tudom h sokan itt izélnek hogy gyorsan fogyni nem jo. de engem ez nemérdekel. a lényeg az h ne legyenek ilyen lábaim. (amugy futok, és zsírégetò tornát végzek amikor csak tudok. ez jo 1 elindulásnak? + ha koplalok de a napi nagyon kevés étellel beviszem a szükséges tápanyagokat?? elérhetem a 2-3 hét alatt a 3-4 kg minuszt??
2013. ápr. 25. 17:16
 1/4 anonim válasza:
100%
Általában aki koplalással gyorsan fogy le, az nemsoká többet szed vissza. Ezt nem lehet megtartani. Állj át egy egészséges étrendre, úgy, hogy azért minden vitamin, fehérje...szükségleted meglegyen, és ezt tartsd. Az jó, hogy mozogsz, futás jó a lábadnak, nehogy abbahagyd.
2013. ápr. 25. 17:23
 2/4 anonim válasza:
100%
Koplalással fogyni a legnagyobb baromság, ugyanis a szervezet először nem a zsírt bontja le, hanem az izmokat mivel azok akkor is használnak kalóriát, ha nem csinálsz semmit. Megoldás: Ne egyél cukrot ha nem muszáj, Zsíros szemét kajával leállni, Sok zöldség, gyümölcs, csirke stb., És a legfontosabb a mozgás! Olyan meg, hogy csak a lábadról szeretnél fogyni olyan nincs! Ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz. Futás, kardió edzések nagyon jók lesznek! Hajrá!
2013. ápr. 25. 17:30
 3/4 A kérdező kommentje:
OKÉ;D köszönöm a tanácsokat:DD
2013. ápr. 25. 18:01
 4/4 anonim válasza:
De a futás erősíti a láb izmokat. szóval abból nem lead, csak izmosabb lesz... ami jobban kiemeli a dolgokat! csak egy vélemény
2013. ápr. 26. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!