13 kg-t mennyi idő alatt lehet leadni? Tapasztalatok?
A mostani hónapokban eléggé elengedtem magam,leálltam a sporttal(heti 5 óra futás) és hát felkúszott rám ennyi :( nem vagyok kövér,de kissémód idegesít hogy nem állnak jól a ruháim.Júli elején megyek nyaralni addigra meg kéne szabadulnom tőle..jártas vagyok a témában,itt most nem tanácsokat vagy segítséget kérnék,hanem tapasztalatokat:) 2 hónapra gondoltam,szerintetek elég rá?Nekted mennyi idő alatt sikerült?Fontos lenne:( előre is köszi!!! 18/L
(Előre tudom,hogy nem lesz egészséges,de ezeket a kommenteket,hogy "visszahízod,belehalsz,korházba kerülsz,meg izmot fogysz" most légyszi ne irjátok!:))
legkorábban 13 hét.
Kivéve ha CH szegény élelemre állsz át (pl. paleo), mert akkor valószínű, hogy meglesz a 2 hónap.
De ez olyan drasztikus életmód váltás, hogy ha eltérsz a követelményektől, akkor mennek vissza a kilók. Szóval én nem javallom és nem a kórház miat, hanem mer megereszkedik a melled pl (tapasztalat, oda a drága feszes cickóm :S ) és lógni fog a bőr rajtad.
A szép fogyáshoz sajnos idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!