Szeretnék 19 hét alatt 20 kilót leadni. Sajnos nem tudom, hogy fogjak hozzá. Valaki tapasztalt, vagy hozzáértő tudna segíteni?
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok. Sajnos alma típusba tartozom, főleg a hátam és a karom a problémás terület, ráadásul 180 cm magas vagyok és egy hormonprobléma miatt pedig 130 cm körül van a mellbőségem, amin csak a műtét segíthet, de azt nem szeretném, viszont nagyon sok mozgásformában gátol. Szeretek biciklizni :) Tudnátok tippeket adni? Mindenre nyitott vagyok!#fogyókúra #alma típus
2013. ápr. 22. 10:08
1/3 anonim válasza:
Ennyi hét alatt lelehet fogyni , csak nem mindegy hogy hogy . Hogyha a hormonproblémád "hat" a fogyásodra akkor jobban kell sportolnod meg ilyenek .
Sportolj rendszeresen kerüld a csokikat , cukros üdítők meg ilyen cukros vackokat .
Ha szeretnél meg ismerkedni az én fogyási tippeimmel írj privátba ,)
2/3 anonim válasza:
Irreális. Nem kell minden héten 1 kg-ot fogyni. Hormonprobléma miatt pedig mindenképpen orvos felügyelete mellett kell fogynod, sőt dieetikusra is szükség lehet speciális diéta miatt.
3/3 anonim válasza:
A célod a 20 kiló leadása legyen, ne a 19 hét. Mától egyél halat, húst, tojást zöldségekkel, salátákkal. Gyümit csak reggel ill. délelőtt. Napi 3 liter víz.
Mellőzni kell: lisztes, cukros ételek, krumpli, rizs, hüvelyesek, tej és tejtermékek. Ilyen eccerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!