Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valamit nem jól csinálok,...

Valamit nem jól csinálok, elakadtam, de sehogy se jövök rá, valaki hozzáértő esetleg tudna segíteni?

Figyelt kérdés

Szeretnék jobb alakot(mind mindenki:)) de megakadtam, sehogy se látok változást. Elég érdekes amúgy is az alkatom 166cm és 58kg vagyok de vékony, olyan 50-48-nak néznek, bordáim kiállnak, kiáll a kulcscsontom, a gerincoszlopom(ez miatt nem tudok felüléseket végezni, mert fáj amikor a szönyeggel érintkezik), a kezem nagyon vékony(sokan mondják, hogy olyan mintha anorexiás lennék) pedig nem

mindenből eszek(ami szerintem egészséges, nem paleo, nem koplalás, amit én kitapasztaltam azt) de változást nem látok, Súlyzós edzést végzek, izomzat céljából, de fogyok nem hogy feljönne izomba, kezd gebe alkatom lenni, Mellem, fenekem lapos/kicsi/formátlan. Olyan 12-14évesnek nézek ki 22éves vagyok. Mit tegyek, mi a baj velem, mit csinálok rosszul.

Nagyon köszönöm

2013. ápr. 8. 17:01
 1/2 A kérdező kommentje:

Ja, igen bocsánat szóval átlagba így néznek ki a napjaim.

Reggeli barna/magvaskenyér, hozzá sonka/sajt/főtt tojás(mikor mi, a legtöbbször sonka+főtt tojás+ uborka vagy paprika

Vagy

zabkása fehérjeturmixxal+kókuszreszelék+alma

tízórai

alma vagy natur joghurt

ebéd ami van itthon

leves(általában vmilyen zöldséges) második rizs/krumpli (tésztát nem eszek) hús/hal és zöldség

vagy főzelék és hozzá hús/hal/tojás

nem zsírosan, nem rántva, főzve/párolva/kevés olivaoljaon csirkemellpörkölt, sertéspörkölt, stefánia vagdalt tojással, sütőben sütve, benne mikor mi van reszelt répa/cékla ilyesmik

zsíros kajákat nem eszek, törekszem arra hogy hús zöldség mindig legyen vagy kiváltom ha nincs pl 2tojásból rántotta

uzsonna alma

vacsora

vagy ebédmardaéka de kisebb adag és főleg a hús és zöldség

vagy 2tojásból rántotta

vagy 250g túró almával+fahéjjal

edzés után fehérjeshake

heti rendszerességel fogyasztok diót, lenmagot, tökmagot kb 3-4marékkal

heti 1szer iszok sovány kakaóporból+vízzel esti"kakaót"

chipset, csokit, péksütiket, tésztát, üdítőket nem iszok/eszek

gyümölcsteát iszok cukor nélkül és víz (napi 2-2.5l)

2013. ápr. 8. 17:08
 2/2 anonim ***** válasza:
izom csak úgy épül, ha elég fehérjét viszel be.
2013. ápr. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!