Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tapasztaltabb emberkék, most...

Tapasztaltabb emberkék, most hogyan tovább? Elakadtam egy kicsit.

Figyelt kérdés

Sziasztok, fogytam kb 10 kilót, ami viszonylag könnyen ment, mert csak úgy olvadtak le a kilók, de most maradt még kb 5 kiló, ami zavarja a hiúságomat egy kicsit :)

Hogy szabaduljak meg attól a néhány kicsitől? Valami mozgásfélétmondjatok kérlek, ami TÉNYLEG hatásos combra és hasra.

Diétázni, fogyokúrázni, egyáltalán így sanyargatni a testemet nem fogok/fogom.

Eddig is ettem kétpofára, csak lehagytam a késő esti zabálást, csökkentettem a chipsz adagomat és kevesebb cukros vackot ittam.

Sportban otthon ugrálóköteleztem, meg hoolahoppoztam, hasizmozás volt és amikor még lehetett bicaj, görkori, napi másfél óra séta (kutya sétáltatás) aztán ennyi volt.

Azt csináltam amihez kedvem volt, de most valami rendesebb, rendszeresebb mozgás kellene így az utolsó hajrához.

2013. jan. 14. 13:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagy az esély rá hogy az a maradék kicsi csak víz, nekem is ez volt.A megoldás kevés só, sok mozgás. Tudtad hogy 2 gramm só = 100ml víz a testeden? :D

Ideje izzadni, keményen. :)

2013. jan. 14. 13:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Heh, hát jó. Ugyis hideg van, sokat kell mozogni, hogy kimelegedjen az ember. Aztán még a fűtéssel is sporlunk :D
2013. jan. 14. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!