Elakadtam a Joomlában, valaki hozzáértő segítene?
Figyelt kérdés
Tarhelyem.net-nél van regisztrálva a tárhelyem direct adminnal rendelkezem, bár ez tudom nem olyan fontos de azért megemlítem. Feltelepítettem a Joomlat-t ftp-n nem script telepítővel. Valamiért a configuration.php fálj hiányzik csak configuration.phpp-dst van. Mivel a végén kiírja a config fáljba mit írjak ezért azt beteszem jegyzettömbe és megcsinálom a php fáljt majd feltöltöm. Innen kezdődnek a bajok, ha ansi kódolást állítok be a jegyzettömbe akkor működik minden csak az ékezetek hiányoznak, ha utf8-at állítok be akkor ezt írja ki: [link] . Nem értek annyiran a php kódoláshoz szóval nem tudom milyen hibát kéne látnom a 423. sorban. MySQL is utf8-ra van állítva nem tudom mit csináljak. Kérlek segítsetek fontos lenne. Előre is köszönöm annak aki segít.2010. szept. 12. 20:12
1/2 anonim válasza:
Próbáltad a configuration.php-dst -t átnevezni configuration.php-re? Vagy töltsd le a hivatalos joolma oldalról a teljes packtot, abban benne van a configuration.php .
2/2 anonim válasza:
A-a...
Először s a legujjabb verziót telepítetted gondolom..
azt letöltöd kicsomagolod, és pl. FileZilla-val feltöltöd, vagy mindegy csak töltsd fel :D
Aztán ha jól csináltál mindent, az oldal linkjének a beriásával és előhívásával eléjön a telepítő, ahol majd elvégzed a beállitásokat és telepíted.
Most nem tudom pontosan,de azért mondom hogy a hivatalos oldalról [link] ról töltsd le a legujabbat, és van benne configuration fájl..
Amúgy a configuration fájlt a joomla telepítése során hozza létre a joomla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!