Hogy lehet Joomlában főoldal előtti oldalt létrehozni?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan hogy nevezik azt az oldalt, amikor rámész az oldalra, és egy olyan oldal vár, ahol vannak valami kiemelt infók, vagy reklám, és ha tovább akarsz menni a főoldalra, akkor van egy link, vagy gomb, amire klikkelve bejön a főoldal. Szóval hogy lehet ezt megcsinálni??? :)2011. ápr. 20. 21:39
1/5 anonim válasza:
Írsz egy cikket, amibe belerakod a kívánt elemeket. A Menükezelőben megnézed, hogy melyik oldalad a kezdőlap (valószínűleg a címlap). A cikket csak úgy birod kezdőlapra állítani, ha egy menüponthoz van rendelve. Ha hozzá van rendelve, akkor már csak ki kell pipázni, és rákattintani az Alapértelmezett ikonra. Így az lesz a kezdőlap. Oda meg csak teszel egy linket, ami a többi oldalra mutat.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, holnap ki is próbálom :)
2011. ápr. 20. 21:56
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is értem. De nekem olyan kellene amelyiken csak a cikk jelenik meg, rákattintva az oldalra, és majd egy linkel tovább mehetne az olvasó a főoldalra.
2011. ápr. 22. 19:42
4/5 anonim válasza:
Ja hogy csak úgy. Az még egyszerűbb. A jommla kezdőoldala az index.php . Készíts egy index.html fájlt, a kívánt tartalommal (benne legyen egy link a főlapra(index.php)) és töltsd föl a gyökérkönyvtárba. A html végződésű fájl lesz a nyitóoldal, és onnan léphetnek át a joomlás php oldalakra.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. ápr. 23. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!