Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki a kenyeret elhagyta az...

Aki a kenyeret elhagyta az étkezéséből tapasztalt fogyást? Illetve mivel helyettesítette?

Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 19:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
bocs, hogy válaszolok, de erre én is kíváncsi vagyok!
2013. márc. 21. 19:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Én lassan 2 hónapja nem ettem kenyeret, annyira változást nem érzek. De szerintem emiatt fogytam, mivel az édességet még nem sikerült teljesen kiiktatnom. De így is jól haladok.

Eszek helyette: salátát, néha-néha rizs, kétszer sültet, gyümölcsöt. És egyáltalán nem hiányzik. Nekem ez bevált, nem tudom, hogy mindenki így van-e vele, én csak magam nevében írom :)

2013. márc. 21. 19:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Még csak egy hónapja történt, azóta nem kívánom a csokit és kevesebbet eszem. Fogyni nem fogytam, a szervezetem igen jó stagnálásban.

Sosem voltam kenyeres, a kenyeret momentán nem helyettesítem, illetve van nyers magkenyerem, de az kicsit sem hasonlít rá, csak ilyen szárazabb cucc, ha nagyon arra vágyom. De nem szoktam, a rántottát pl. simán megeszem kenyér nélkül, a reggeli gyümölcs maradt, ételhez sem ettem soha kenyeret.

Csak elvétve szoktam helyettesíteni a dolgokat, egyszerűen máshogy vagy más ételeket eszem.

2013. márc. 21. 20:03
 4/11 anonim ***** válasza:
most lehet én vagyok a hülye, de a kétszersült nem kenyérből van (pirítós) ??
2013. márc. 21. 21:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy hülye, bocsi elírtam. Abonettre gondoltam csak mást írtam. Szóval ezt szoktam még néha :)
2013. márc. 21. 21:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia, két hónapja nem eszem kenyeret, illetve csak nagyon talán 3-szor- 4-szer fordult elő ezalatt az idő alatt.. Nem helyettesítem semmivel.. Reggelire tojást eszem általában, felvágottat, zöldségeket így magában.. Fogytam a két hónap alatt 5 kg-ot, de nem merném kijelenteni, hogy a kenyér miatt, mert sportolok, alapból a lisztet, cukrokat is kizártam az étrendemből, nagyon sok vízet iszom.. Szerintem ennek így együtt köszönhető a fogyás..
2013. márc. 22. 09:14
 7/11 Sága ***** válasza:
Èn csak azt szeretnèm megkèrdezni hogy nem volt sok gyomorsavatok ìgy kenyèr nèlkül?Ès ha igen hogy oldottàtok meg pl hamlett?
2013. márc. 22. 12:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem volt.
2013. márc. 22. 13:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt.
2013. márc. 22. 13:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem inkább ellentétes "problémám" volt a savval, mindig is odavoltam a savanyú dolgokért. Most is ittam savanyúkáposztalevet, savanyú uborka levét, mustároztam a rántottámat, ésatöbbi :) Reggelire egy narancs pedig számomra maga a tökély, még ha az inkább édes is...

A tojás fantasztikus csak zöldségekkel, ma kevertem bele lenmagot és mákot és olyan "tésztás" lett, hiányzott a tömény tojásság, dobtam is utána még két tükörtojást...

2013. márc. 22. 15:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!