Aki a kenyeret elhagyta az étkezéséből tapasztalt fogyást? Illetve mivel helyettesítette?
Én lassan 2 hónapja nem ettem kenyeret, annyira változást nem érzek. De szerintem emiatt fogytam, mivel az édességet még nem sikerült teljesen kiiktatnom. De így is jól haladok.
Eszek helyette: salátát, néha-néha rizs, kétszer sültet, gyümölcsöt. És egyáltalán nem hiányzik. Nekem ez bevált, nem tudom, hogy mindenki így van-e vele, én csak magam nevében írom :)
Még csak egy hónapja történt, azóta nem kívánom a csokit és kevesebbet eszem. Fogyni nem fogytam, a szervezetem igen jó stagnálásban.
Sosem voltam kenyeres, a kenyeret momentán nem helyettesítem, illetve van nyers magkenyerem, de az kicsit sem hasonlít rá, csak ilyen szárazabb cucc, ha nagyon arra vágyom. De nem szoktam, a rántottát pl. simán megeszem kenyér nélkül, a reggeli gyümölcs maradt, ételhez sem ettem soha kenyeret.
Csak elvétve szoktam helyettesíteni a dolgokat, egyszerűen máshogy vagy más ételeket eszem.
Nekem inkább ellentétes "problémám" volt a savval, mindig is odavoltam a savanyú dolgokért. Most is ittam savanyúkáposztalevet, savanyú uborka levét, mustároztam a rántottámat, ésatöbbi :) Reggelire egy narancs pedig számomra maga a tökély, még ha az inkább édes is...
A tojás fantasztikus csak zöldségekkel, ma kevertem bele lenmagot és mákot és olyan "tésztás" lett, hiányzott a tömény tojásság, dobtam is utána még két tükörtojást...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!