Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet leadni 30-40...

Hogyan lehet leadni 30-40 kg-ot? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 17:50
 1/10 anonim válasza:
0%
háát.. ha levágod a lábaid talán:)
2010. júl. 11. 17:53
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes és hasznos választ!

Viszont kívánom!

2010. júl. 11. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Én "csak" 25 kilót fogytam, életmódváltással. Szép lassan kiiktattam az étrendemből a cukrot, finomlisztet, zsíros dolgokat; sok zöldséget, gyümölcsöt és sovány tejterméket ettem. Napi 5x ettem, reggelire teljeskiőrlésű gabonát sovány tejjel és zöldséggel, tízóraira gyümölcsöt (nem spóroltam vele, ettem amennyi jólesett, csak banánt nem), ebédre valami zöldséges kaját (vegetáriánus vagyok, de ha te nem vagy az, akkor bátran egyél ebédre húst is, ajánlatos is lenne a fehérje miatt), uzsira általában sovány túrót, vacsira meg tojást vagy megint valami zöldséges cuccot.

Nem ittam cukros üdítőket, nem ettem édességet, panírozott dolgokat. Ha nassolhatnékom volt, akkor Korpovit keksz vagy 10 szem mandula vagy dió.

És persze elkezdtem sportolni is. Eleinte keveset, aztán ahogy fogytam, egyre többet. Bicikliztem, ugrálóköteleztem, otthon végezhető tornagyakorlatokat csináltam napi rendszerességgel.

Már több mint egy éve annak, hogy sikerült lefogynom, és azóta is tartom a súlyom, mivel nem tértem vissza a korábbi egészségtelen életmódomhoz.

Remélem segítettem egy kicsit! :)

2010. júl. 11. 18:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sokat segítettél! :-)
2010. júl. 11. 18:12
 5/10 anonim válasza:
egyszerre ne egyél sokat! az ebédet próbáld 1órára tenni,5kor kis vacsora. ne egyél sok kenyeret, zsemlét. ha este nagyon éhes vagy egyél győri édes zabfalatot!! joghurtot , gyümölcsöt . én limonádét ittam esténként, mivel a citrom égeti a zsírsavakat. fontos hogy mozogj sokat, nem kell futnod. ha időd engedi sétálj, kertészkedj stb. ha ez megy utána áttérhetsz arra hogy eltolod ebédidőt. 3körül ebéd, ha addig nagyon megéhezel egy kis kekszet eszel. vacsorát elhagyod. joghurt vagy gyümölcs, keksz mértékkel vacsi helyett. sok vizet igyál, limonádét. bubisból egyszerre ne nagy mennyiséget!!! 110 ről sikerült 75 kg-ra lefogynom, most délután kicsit vacsizok és elhagytam kekszevést is! fontos, kitartás, még ha nehéz is!
2010. júl. 11. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kedves előző, de a vacsora elhagyásának nincs semmi értelme! Előző előtti voltam. :)
2010. júl. 11. 18:21
 7/10 anonim válasza:
te ne haragudj. de ha este eszel az lerakódik. éjjel nem mozogsz nem ? vagy nem annyit. és reggel úgy kelsz fel h ajjaj ugyanannyi a súlyom. olvass neten utána máshol . itt saját tapasztalatait írja le mindenki. neked az, nekem ez. :)
2010. júl. 11. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy lerakódik-e, hogy mit eszel. Pl. a búzakorpa emésztetlenül távozik, úgy ahogy bement. És még sorolhatnám azokat az ételeket, amik nem rakódnak le. Plusz rendszeres testmozgással egyébként sem rakódik le a kaja.
2010. júl. 11. 18:37
 9/10 anonim válasza:

egyszerre ne egyél sokat! az ebédet próbáld 1órára tenni,5kor kis vacsora. ne egyél sok kenyeret, zsemlét. ha este nagyon éhes vagy egyél győri édes zabfalatot!! joghurtot , gyümölcsöt . én limonádét ittam esténként, mivel a citrom égeti a zsírsavakat. fontos hogy mozogj sokat, nem kell futnod. ha időd engedi sétálj, kertészkedj stb. ha ez megy utána áttérhetsz arra hogy eltolod ebédidőt. 3körül ebéd, ha addig nagyon megéhezel egy kis kekszet eszel. vacsorát elhagyod. joghurt vagy gyümölcs, keksz mértékkel vacsi helyett. sok vizet igyál, limonádét. bubisból egyszerre ne nagy mennyiséget!!! 110 ről sikerült 75 kg-ra lefogynom, most délután kicsit vacsizok és elhagytam kekszevést is! fontos, kitartás, még ha nehéz is!

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ha szerinted baj van ezzel a válasszal, jelentsd a moderátorok felé, a probléma megjelölésével! Kérlek csak olyan válaszokat jelents, ahol a válaszoló egyértelműen rosszindulatú vagy szabályzatsértő megjegyzéseket tett, azért ne jelents választ, mert nem értesz vele egyet (ezt csupán értékeld a lefelé mutató nyíllal). Előre is köszönjük segítséged!

Ez a válasz trágár

Ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar

Ez a válasz rasszista

Ez a válaszadó értelmetlen dolgokat ír

Ez a válasz egy hirdetés

Ez a válasz más szempontból problémás

A válasz megírásának időpontja: ma 18:19

MENNYI IDŐ ALATT SIKERÜLT EZT ELÉRNED? GONDOLOM EGY FÉL ÉV ?!

2010. júl. 11. 20:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 13. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!