17 éves vagyok, és akarok körülbelül 5 -6 kilót leadni, ezért vettem Wo Long teát és ezt iszom napi 3X . Vannak e tapasztalatok ezzel a teával, valaki fogyott e már tőle? Ha igen mennyi idő alatt mennyit?
sportolj!! a diéták és a speciális löttyök sosem elegek, vagy , ha elérsz velük valami változást, abbahagyod és elég hamar visszajön, ami lement...
SPORT!
csak a kilók száma miatt szeretnél lefogyni, vagy amiatt, hogy vannak rajtad fölösleges zsírpárnák? mert minél izmosabb vagy, annál nehezebb vagy, ezért csak a kilók száma miatt nem érdemes erőltetni a fogyást.
én semmilyen fogyókúrás készítményt nem javaslok ilyen fiatal szervezetnek.
ha tényleg fogynod kell, akkor sportolj továbbra is, és inkább várd ki, hogy hogy reagál a szervezeted a kenyér- és édességmegvonásra. a rántott, zsírban sült cuccokat is kerüld. egyik napról a másikra nem szabad fogyást várni, és erőltetni sem szabad az ilyesmit. havi 1 kiló mínusz max. de csak ha tényleg muszáj. még fiatal vagy, és nem biztos, hogy jól ítéled meg.
Bocs , folytatom.
Szóval nincs varázslat. Vannak szerek amik segíthetnek. (pl. L-Carnintin)
de , ha az egészséges táplálkozás (70%) + mozgás (30%) nem hoz eredményt ,
akkor nézesd meg van e valami egyéb fizikai bajod , ami(k) lehet ennek a gátja(i).
Mert ha van , akkor sajnos a fentebbi , nem fog működni ,még akkor sem ha fejre állsz.
Sajnos saját tapaszatalat. 20- évesen jó gyógyszer beállítás, enyhe! minednnapi egészséges testmozgás melett 7kg zuhant lerólam úgy hogy jóformán észre sem vettem.
17 évesen , még én is elhittem a nem kell ide semmi ,, túl fital vagy hogy legyen bajod dumát. Volt bajom, csak nagyon egészégesen éltem amivel karban tudtam tartani , de ez persze nem volt megoldás, nagyobb problémám volt. Amivel az egéséges életmód sem tud mit kezdeni. Csak egy szinten tudja tartani, de megjavítani nem .. Azt csak a gyógyszer , meg az orvosok tudták akik diagdosztizálták a bajom.
Szóval :
1. egészséges legyél teljesen
2. egészéges életmódot élj teljesen!
eredmény : fogyni fogsz.
de, ha most van valami bajod, akkor se add fel az egéséges életmódot, mert kordában tartja bármi is a gond!
De, mindenképp nézesd meg bármi is a gond!
Egy , egy betegség tünetei váltazotasotosak, sokszor olyanok, is amit csak a stressz, időjárás stb... számlájára írunk. Holott , kórós akkor ha tartósan fenn áll.
Pl. ilyen lehet az is ha az egéséges életmód melett , mondjuk csak meg tudod tartani a súlyod de fogyni nem tudsz.
Lehet ez lelki gond is. De testi is , amit gyógyszeresen is érdemes akár kezelni.
Jahm, a tea, bocsi. Nos ezt a teát nem ittam még. De ahogy elnéztem ez csak vízhajtó, és erősítő tea. Segíti a vízháztatásod és ezáltal a zsírháztartásod karbantartartását is. De ilyen célra szinte bármelyik zöldea vagy keveréke megeszi. Persze jó minőségű. Ilyesmiket én is iszok , szerintem igyad bátran. Rosszat nem tesz.
De , azért megjegyezném, hogy a lefőzött útifűlevél hatásában nem vagyok biztos, de járj utánna. A zöld tea mindenesetre jó. Elnyomja az éhségérzetet és a koffein tartalma pedig energiát biztosít, így könnyebben nyúl a szervezet a zsírraktáraihaoz.
A lótusznak pedig csak az a szerepe hogy elnyomja az éhséget, ami pedig a zöld tea ilyen irányú hatását fokozza.
A víz önmagában vízhajtó tehát ok.. Zöldeta a koffen miatt fokozza a hatást .
Az utifűrűl nemtudok mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!