Mit csináljak a pihenőnapo (ko) n, hogy ne legyen bűntudatom, amiért nem edzek?
2 hete minden nap 50-70 percet taposógépezek és tornászok (és az étrendemet is elég rendesen megváltoztattam).
Tudom, hogy legalább heti két nap pihenőt be kellene iktatni, hogy az izmok tudjanak regenerálódni, de az a baj, hogy régebben, amikor ugyanezt az edzést csináltam, volt 1-2 nap, amikor ilyen-olyan okokból elmaradt a mozgás, és mindig hihetetlen nagy bűntudatot éreztem.
Teljesen olyan érzésem volt, mintha befaltam volna 2 tábla csokit, vagy mintha már egy hónapja nem tornáztam volna.
A regenerálódás miatt ismét szeretnék minimum 1 pihenőnapot beiktatni, de már most lelkiismeretfurdalásom van...
Tudnátok javasolni valamit, hogy a pihenőnapok milyen fajta mozgást "szabadna" végeznem, ami közben az izmaim picit pihennének, de mégis úgy érezném, hogy tettem valamit, hogy leadjam ezt a 10 kg felesleget?
Előre is köszönöm!
23/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!