Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak a pihenőnapo...

Mit csináljak a pihenőnapo (ko) n, hogy ne legyen bűntudatom, amiért nem edzek?

Figyelt kérdés

2 hete minden nap 50-70 percet taposógépezek és tornászok (és az étrendemet is elég rendesen megváltoztattam).

Tudom, hogy legalább heti két nap pihenőt be kellene iktatni, hogy az izmok tudjanak regenerálódni, de az a baj, hogy régebben, amikor ugyanezt az edzést csináltam, volt 1-2 nap, amikor ilyen-olyan okokból elmaradt a mozgás, és mindig hihetetlen nagy bűntudatot éreztem.

Teljesen olyan érzésem volt, mintha befaltam volna 2 tábla csokit, vagy mintha már egy hónapja nem tornáztam volna.

A regenerálódás miatt ismét szeretnék minimum 1 pihenőnapot beiktatni, de már most lelkiismeretfurdalásom van...

Tudnátok javasolni valamit, hogy a pihenőnapok milyen fajta mozgást "szabadna" végeznem, ami közben az izmaim picit pihennének, de mégis úgy érezném, hogy tettem valamit, hogy leadjam ezt a 10 kg felesleget?

Előre is köszönöm!

23/L

2013. ápr. 25. 14:40
 1/2 poiu ***** válasza:
Nincs szükség pihenőnapra. Arra viszont szükség van, hogy többféle mozgást végezz. Ha tudsz, bicajozz, kocogj, sétálj, lépcsőzz, ússz stb. ne csak taposs.
2013. ápr. 25. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Gondolom a tornászás nem igazi tornász edzés. Az és a taposógépezés mellett szerintem nem szükséges pihenőnap.
2013. máj. 4. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!