Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy éljek teljes életet...

Hogy éljek teljes életet anélkül, hogy visszahízzak?

Figyelt kérdés

Májusban elhívtak egy hétvégére(haverokkal elutaznánk valamerre), de lemondtam, mert én csak a saját, megszokott kenyeremet, sovány sonkámat tudnám enni(nem cipelhetem magammal a hűtőt).

Két hete elhívtak pizzázni, de nemet mondtam.

Ma szintén meghívást kaptam egy péntek délutáni szalonnasütésre. De ott is mit egyek? Virslit nem eszek, szalonnát nem eszek, kenyeret csak az én fajtámból, de délután már inkább nem ennék szénhidrátot. Egyek hagymát magában, vagy mi??

Nagyon rossz, kimaradok minden közösségi programból és már semmi emberi társaságom nincs, minden a kaja köré épül! :((

2013. ápr. 24. 16:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Huuu már ne is haragudj de ilyen fiatalon ekkora bűntudattal és letkedvvel nem élhetsz(jó öregen sem, de most kezdődik az élet, így akarsz élni)

És most nem azt mondom, hogy a kaja az élet meg minden, én is fogyóztam most súlyt tartok+mindennap torna, de azért ennyire nem görcsölök, ünnepkor meg szülinapnál eszek egy szelet tortát vagy egy kis sütit azt kész, nem ezen múlik és ezt Te is tudod.

Elmentek sátrazni, megértem, hogy nem tudod a párizsis majonézes zsemlét megenni, én sem tudom, nem is kívánom, meg aki sokat fogyott az tudja, hogy nagy munka és kemény, soha többet nem akar visszaesni és ez tiszteletre méltó dolog is. De nem élhetsz búrába, barátok nélkül egy zsemle miatt.

Pár napos kirádnulásról van szó.

Nem tudom, milyen kenyeret eszel, de akkor vigyél pár szeletet és reggelihez edd meg mondjuk otnhalkonzervvel(annyiféle létezik paradicsomos, natur sós lés, ilyen-olyan mexikói meg mindenféle zöldséges abból tutira ehetsz és viszel hozzá mondjuk uborkát vagy pár db koktélpardaicsomot. Vagy ha boltba mentek veszel kornspitz kifli+joghurtot vagy 10dkg csirkemellsonkát és beleteszed a kiflibe, a barátiad meg veszenke 10dkg párizsit ennyi az egész.

Vihetsz almát, banánt még a barátaidnak is.

Abonett szendvics az egyszerű, van cukormentes müzliszelet egy db 70kcal, uzsonnára nyugodtan megehted.

Viszel konzevr zöldborsó vagy amiket szoktál enni, strandon, büfékbe van gyros-te öntet nélkül kéred, a krumplit vagy nem kéred és még kérsz hozzá zöldséget vagy odadod a barátaidnak- ásványvíz. Egy-két gombóc fagyit is nyugodtan megehetsz semmi nem fog történni.

Ha igazi barátaid megértik, és támogatnak, ha nem akkor legalább kiderül, hogy ki az akikre valóban számíthatsz.

A döntés a te kezedbe! Begubózol egy életen át, vagy megpróbálod élvezni a fiatalkori éveket és kihasználni minden jó kis programot, időt amit a barátaiddal töltesz.

Szalonnasütésre meg saslik_csirkemellkockák, hagyma, cukkini, paradicsom sorba nyársra felfúzve. hagyma, gomba, virsliből is van jobb mindőségű, egyszer egyszer belefér.

2013. ápr. 24. 19:56
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te belebolondultál a fogyókúrádba... És az hogy ez ennyire kihat a társasági életedre, meg hogy emiatt egyre antiszociálisabb leszel, és hidd el, másoknak is elég idegesítő amikor egy jóízű ebéd közben valaki sírásra görbült fejjel, savanyúan rágcsálja a répáját, és pont frusztrációja miatt nem képes egy jót nevetni sem, csak önmaga körül forog minden gondolata meg a külsején (nevetséges amúgy szerintem, mert a külső múlandó, a belső tulajdonságok a fontosak és te máris megbuktál ezen). Szóval ha így folytatod, e fognak tünedezni mellőled az emberek, mert rájönnek, hogy veled semmilyen buli nem jó, te folyton kivonod magad, és legszívesebben egész nap a tükör előtt csodálnád magad.

És depressziós is leszel mert nincsenek barátaid, meg amiatt is hogy nem lakhatsz jól, és szerinted ezt a ne haragudj de röhejes életet akarod még 50 évig folytatni? :OO

Nem fog menni. Ez tarthatatlan és hülyeség.

Menj el arra a buliba és az isten szerelmére NE számold a kib. kalóriákat mert az élet nem erről szól!! Majd másnak folytatod a koplalást.

Úgy bele fogsz bukni, hogy csak úgy nyekkensz. Tudom, most még elképzelni sem tudod, de nem adok egy évet és újra normálisan fogsz enni.

2013. ápr. 24. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!