Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy éljek teljes életet...

Hogy éljek teljes életet anélkül, hogy visszahízzak?

Figyelt kérdés

Májusban elhívtak egy hétvégére(haverokkal elutaznánk valamerre), de lemondtam, mert én csak a saját, megszokott kenyeremet, sovány sonkámat tudnám enni(nem cipelhetem magammal a hűtőt).

Két hete elhívtak pizzázni, de nemet mondtam.

Ma szintén meghívást kaptam egy péntek délutáni szalonnasütésre. De ott is mit egyek? Virslit nem eszek, szalonnát nem eszek, kenyeret csak az én fajtámból, de délután már inkább nem ennék szénhidrátot. Egyek hagymát magában, vagy mi??

Nagyon rossz, kimaradok minden közösségi programból és már semmi emberi társaságom nincs, minden a kaja köré épül! :((

2013. ápr. 24. 16:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
ha mindennap vagy héten 3x mozogsz max. akkor tarthatod a súlyod és maradsz ugyanolyan
2013. ápr. 24. 16:53
 2/22 A kérdező kommentje:

Persze, nálam ez a minimum mozgás.

De akkor is, egy 2-3 napos hétvégi kiruccanás tele fehérliszttel, rántott hússal, parizerrel.. nem tudnám megenni őket :(

Annyira irigylem azokat, akik minden nap ezt eszik nuku edzéssel és fel sem tűnik nekik, milyen mázlisták D''':

2013. ápr. 24. 16:55
 3/22 anonim ***** válasza:
Mondd nekik, hogy lisztêrzêkeny vagy. En is ezt teszem, bar nem hazudok :(
2013. ápr. 24. 17:02
 4/22 A kérdező kommentje:

sajnálom :(

akkor tegyek le arról, hogy olyan életem legyen ezek után, mint bárki másnak? :( és többet ne menjek programokra a barátaimmal?

nehéz lesz, de megpróbálom. megmondom nekik, hogy ne hívjanak többet el sehova

2013. ápr. 24. 17:06
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

De nem ertem miert kell vegletekben gondolkozni.

Menj veluk, de ne egyel olyat amit nem akarsz, ennyire egyszeru.

2013. ápr. 24. 17:10
 6/22 anonim ***** válasza:
Ez a legszomorúbb dolog amit az elmúlt két évben hallottam, most viccen kívül.
2013. ápr. 24. 17:14
 7/22 A kérdező kommentje:

De ha nem eszek olyat, amit nem akarok (vagyis amit ők esznek), akkor ne egyek semmit?

Le fognak szólni, hogy elhívnak, én meg csak "koplalok", de inkább minthogy olyan ételeket egyek, amik nem felelnek meg az életmódomban.

Mert ha egy nap lenne még azt mondanám oké, egy naptól senki nem hízott vissza. De most hogy jön a jó idő, egyre gyakrabban lesznek ilyen programok én pedig még most átgondolom a dolgokat, mielőtt azt veszem észre, hogy visszahíztam amit nagy nehezen leadtam :(

Egyébként már súlytartón vagyok.

2013. ápr. 24. 17:18
 8/22 anonim ***** válasza:
Igen, ne egyel semmit vagy vidd magaddal a kajat magadnak. Meg lehet mondani nekik hogy kovetsz egy etrendet es kesz. Az elejen meg biztos szivatnak majd miatta, de aztan majd elfelejtik szepen lassan. Butasag egy ilyen miatt lemondani minden emberi kapcsolatodrol.
2013. ápr. 24. 17:20
 9/22 anonim ***** válasza:
két hétben*xd
2013. ápr. 24. 17:22
 10/22 A kérdező kommentje:
Ezt írtam feljebb is: nem akarom magammal vinni a fél hűtőt. (kenyér, barnarizs, zab, sovány sonka, fagyasztott zöldség, értitek..)(most a hétvégi kiruccanást nézve)
2013. ápr. 24. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!