Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyáshoz mennyi szénhidrátot...

Fogyáshoz mennyi szénhidrátot kell bevinni?

Figyelt kérdés
168/72
2013. ápr. 19. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Minél kevesebbet, annál jobb!
2013. ápr. 19. 16:44
 2/5 A kérdező kommentje:
De kb. mennyi? 60 g szénhidrát sok vagy kevés?
2013. ápr. 19. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:

én akkor fogytam a legtöbbet 1 hét távlatában nagy súlyból, amikor az atkins diétás 20 g ch-t tartottam 6kg. de ugye ennek nagyobb része víz, valamit marha szarul leszel tőle. éhezni fog a szervezeted. és pocak is..

nekem speciel 160g van előírva de én IR-es vagyok. gyógyszerrel is csak fél kilót fogyok havonta, bár tény az is hogy nem tudom tartani mert nekem sok. 130 at tartok 4x eszem naponta /3 gyógyszer/ 1 óra mozgás. havi fél kiló mínusz. és van hogy ez is stagnál. legutóbb 3 hónapig állt:P

de a fő szénhidrát a zöldség legyen. heti 1x krumpli és barna rizs is belefér. én havi 1x csökkentett szénhidráttartalmú tésztát is eszem, nagyon kicsi adagot 30got egyszerre.

de mondom, az én helyzetem elég bonyolult...

szerintem a 100és 130 között elég jól tartható.

27/N

2013. ápr. 19. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
3-asnak igaza van!
2013. ápr. 19. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Hjajj...Inkább arra kéne koncentrálni, miből viszed be.

Gumicukorból bevihetsz CSAK 30 grammot, az a 30 gramm viszont sza.r.

Sütőtökből meg bevihetsz 80 grammot és hiába több, ez NORMÁLIS kaja.

Kár számolgatni a szénhidrátot, csak tisztán kell kajálni (minél kevesebb finomított szirszar) és nem két pofára. Ennyi a titka. Fogyhatsz te 200 gramm ch-val is meg 50 grammal is, a hangsúly nem ezen van. Ja és mozogni se árt mellé.

2014. jan. 7. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!