Hogy alljak le?
Figyelt kérdés
1 ev alatt fogytam 88 kgrol 68ra.
(dieta, majd kevesebb es egeszsegesebb taplalkozassal, es mozgassal)
Most sajnos erzem, hogy ismet tobbet eszek a kelletenel, es nem tudok leallni... 1 kg ment fel, tudom, nem a vilag vege, de hogy tudom kontrollalni magam?
(meg fogyni szeretnek am, csak egy picit tartanam a sulyom mielott uj dologba kezdenek)
21,L
2013. ápr. 19. 01:20
1/1 dieta válasza:
Egyél változatosan,ne diétáz.Hetente állj a mérlegre. Amennyivel eltér a változás a kívánt értéktől dekagrammban mérve azt szorozd 11-el ennyit változtass az elfogyasztott kalórián .Ezt számolgatás nélkül is megtudod tenni.Ha megnézed néhány élelmiszer adatát (egy zsemle 54g. 150kcal sonka 50g. 190 kcal) mérés nélkül is tudsz kalkulálni menyit csökkents vagy menyit növelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!