Ötleteket Várok! Január 21-én neki állok diétázni és Kb 3 hónap alatt szeretnék megszabadulni 10 kg de ha több az se baj. Hogyan álljak neki?
Reggelire pirítós sovány sajttal/zöldséggel, tojásrántotta szintén sovány sajttal, esetleg hagymával teflon edényben = nem kell hozzá olaj sem, de szerintem a zabpehely is tökéletes! Én most ebédre főztem zöldséglevest répából és karalábéból. Holnapra párolt halat tervezek, pirospaprikával és citrommal fűszerezve valamilyen főtt zöldséggel. Szerintem rengeteg olyan kaja van, ami nem csak nem kalóriadús, de egészséges is és észre se vesszük, hogy fogyunk tőle :)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem nem esik nehezemre a péksütikről/kenyérről lemondani, annál inkább a cukros üdítőkről, a hétvégi borozásokról és a krumpliról. Tésztával kapcsolatban meggyőztem magam, hogy ugyan nagyon szeretem, de hizlal és cserébe nem is laktató.
Gyümölcsteát iszom, nem cukrozom, csak citrommal ízesítem, én a tiszta vízzel küszködöm. Hajrá hajrá lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!