Szeptemberig 10 kilótól szeretnék megszabadulni, másfél hónap alatt lehetséges?! SMindennap járok edzőterembe 1,5 órát edzek! Mit egyek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 12:39
1/6 anonim válasza:
Oké 1.5 óra edzés jó!Hát azt tedd hogy étkezz normálisan írd le hány cm/kg vagy és megmondom mennyi kalóriát egyél egy nap!Meg mondok pár tippet miket egyél és hogy mire figyelj!Így talán sikerül majd egy hét alatt egy kg-ot lefogyni!Ezt céloz meg az egy hét alatt 1 kg és akkor másfél hónap alatt lefogysz kb 6 kg de lehet még többet is!
2/6 A kérdező kommentje:
158/65
2011. júl. 14. 12:53
3/6 anonim válasza:
Rendben akkor neked 1200kcalos étrend kell!Figyelj arra hogy egy nap csak 1200 kalóriát vigyél be ne többet az elfogyasztott zsírmennyiség étkezésenként 12gramm legyen!Pár tipp milyen ételek a megfelelők:csirkemell főve +párolt zöldségek,natúr joghurt,főtt tojás,ha nagyon édesség hiányod van akkor müzli szelet,gyümölcsöt is egyél főleg dinnyét az most jól is esik az embernek!Itt tudod nézni miben mennyi a kalória: [link]
amit eszel mindig mérd le ha másképp nem akkor kb-ra!Tűzz ki egy napot amikor elkezded és aznap reggel mérd le magad és utána majd csak egy hét múlva állj mérlegre és akkor kiderül hogy hogy haladsz!Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
Amúgy én is ilyen húsban voltam 163/64kg voltam de nekem már sikerült azzal a technikával amit leírtam lefogynom most 56kg vagyok!De még 4 kg hátra van!Szerintem neked sem lesz elég az az 55 kiló majd ha eléred nem elégszel meg majd vele!De kívánom hogy juss el odáig de nehogy fel add!
5/6 A kérdező kommentje:
Mennyi idő alatt sikerült leadnod?
2011. júl. 15. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!