Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen sporttal tudnék 4-5...

Milyen sporttal tudnék 4-5 kilótól megszabadulni pár hónap alatt? 13/L

Figyelt kérdés

13éves vagyok,szoktam itthon eddzeni. 160centi vagyok,és 51kiló. Év végére szeretnék 45 kiló körül lenni. Megoldható? Futópadot,stb-t nem tudok venni,mivel nincs rá pénzem.:| Futni egyedül nem szeretek,ezért egyedül nem megy.:$ És ez a helyzet a biciklizéssel is..

Szóval kérnék fogyitippeket,"szobai" sportot. :D Megköszönném :D

2010. okt. 25. 17:37
 1/8 anonim válasza:
ússz, ha unalmasnak találod akkor is ússzál mert sokkal jobban fogod érezni magad edzések után, először 1 aztán 2 aztán 2,5-3 km távokat csinálj!
2010. okt. 25. 17:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg van rajtad annyi felesleg, akkor azt sima odafigyeléssel, (a szokásos mozgás mellett) simán le tudod adni egy hónap alatt véglegesen.

Ha viszont nincs rajtad egy deka zsír se, vagy az alkatod olyan, akkor sehogy se tudod leadni! (hacsak nem izomtömegből)

Lehetséges, hogy nem is súlyt kellene veszítened, hanem csak alakformálásra van szükséged...

2010. okt. 25. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
ÚSZÁS
2010. okt. 25. 18:12
 4/8 anonim válasza:
Szobai sportot akar és ott nem lehet úszni!:S:D
2010. okt. 25. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Fürdőszobában lehet.

Otthonra szerintem vegyél/szerezz egy akármilyen aerobik-dvd-t, és ugrabugrálj szorgalmasan.

2010. okt. 25. 18:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Majd akkor veszek egy dvd-t:D

2010. okt. 25. 19:35
 7/8 anonim válasza:
ha nem szeretsz úszni, akkor ne biciklizz, ne aerobikozz, hanem fuss vagy gyalogolj! a biciklizéshez nagy távok kellenek hogy érjen valamit, az aerobikot meg nem csinálnád szabályosan, mert nincs melletted egy személyi edző. De ha elmész este futni vagy gyalogolsz pl. napi 5km-t az már jó, de a legjobb az ÚSZÁS lenne
2010. okt. 27. 15:43
 8/8 A kérdező kommentje:

Csak az a baj,hogy nem szeretek ill. nem tudok úszni..:$:S Meg alapvetően sem szeretek strandra járni. Uszodába sem járok..

De a futást,meg a bringázást hamarosan beiktatom.:D Dvd-zést meg még meggondolom,habár szerintem összejön az is.;D

2010. okt. 27. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!