Milyen sporttal tudnék 4-5 kilótól megszabadulni pár hónap alatt? 13/L
13éves vagyok,szoktam itthon eddzeni. 160centi vagyok,és 51kiló. Év végére szeretnék 45 kiló körül lenni. Megoldható? Futópadot,stb-t nem tudok venni,mivel nincs rá pénzem.:| Futni egyedül nem szeretek,ezért egyedül nem megy.:$ És ez a helyzet a biciklizéssel is..
Szóval kérnék fogyitippeket,"szobai" sportot. :D Megköszönném :D
Ha tényleg van rajtad annyi felesleg, akkor azt sima odafigyeléssel, (a szokásos mozgás mellett) simán le tudod adni egy hónap alatt véglegesen.
Ha viszont nincs rajtad egy deka zsír se, vagy az alkatod olyan, akkor sehogy se tudod leadni! (hacsak nem izomtömegből)
Lehetséges, hogy nem is súlyt kellene veszítened, hanem csak alakformálásra van szükséged...
Fürdőszobában lehet.
Otthonra szerintem vegyél/szerezz egy akármilyen aerobik-dvd-t, és ugrabugrálj szorgalmasan.
Köszönöm :)
Majd akkor veszek egy dvd-t:D
Csak az a baj,hogy nem szeretek ill. nem tudok úszni..:$:S Meg alapvetően sem szeretek strandra járni. Uszodába sem járok..
De a futást,meg a bringázást hamarosan beiktatom.:D Dvd-zést meg még meggondolom,habár szerintem összejön az is.;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!