Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefogytam 25kilót és lóg a...

Lefogytam 25kilót és lóg a bőr a hasamnál és a karomnál. Mit tudnék vele csinálni? 18éves (lány) vagyok nem hiszem hogy megengednék a szüleim a műtétet.

Figyelt kérdés

így úgy érzem hogy hiába fogytam le semmi látszata (hasamnál karomnál) ...

karnál a súlyzó az segíthet? itthon van 3kilós de az semmi.. (szerintem) 10kilós elég lenne? vagy 15? milyet vegyek? :/

2013. ápr. 11. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez van, magát a bőrt nem fogja a súlyzó visszahúzni, ha beütöd a google-ba lesznek praktikák amik segitenek, szerintem a kaja lehet a leghatásosabb, és akkor is sok idő. Meg vannak mindenféle olyan krémek, kiegészitők amiből lehet hogy valamelyik hatásos, de sok van ami átverés, olvass fórumokat keress embereket akiknek esetleg sikerült és már irtak valami véleményt erről a netre.
2013. ápr. 11. 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. ápr. 11. 15:52
 3/4 poiu ***** válasza:
Vszínűleg túl gyorsan fogytál kevés sporttal. 99%, hogy idővel helyreáll.
2013. ápr. 11. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy fiu beszamolojat olvastam, akinek a nagy pocakja helyen maradt ott sok bor. Hosszu ideig (ertsd honapokig) probalkozott mindenfele csodaszerekkel a kifejezetten erre kifejlesztett kremektol kezdve a hideg-meleg zuhanyon at a nepi gyogymodokig, de semmi nem jott be neki.

Egyet kiveve: az idot. Kb 1-1.5 ev alatt visszahuzodott a hasan a bor magatol. Nalad is ez lehet a legjobb megoldas, de kozben sportolj sokat, kardio es sulyzos edzeseket is nyugodtan.

2013. ápr. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!