Szerintetek megengednék h két 16 év körüli lány fülpiercinget csináltasson?
Figyelt kérdés
..szülői engedély nélkül?? vagy esetleg kell igazolás netán szülői jelenlét?? köszönöm2012. júl. 25. 01:45
1/7 A kérdező kommentje:
ha tudtok szegeden ilyen helyeket ahol megcsináltathatnánk írhatnátok!(:
2012. júl. 25. 01:47
2/7 anonim válasza:
Minden normális helyen kell engedély. Lepukkant helyen meg ne csináltass.
3/7 anonim válasza:
Én is 16 voltam mikor kozmetikusnál kilövettem az orrom.... nem kértek semmit.
4/7 anonim válasza:
én 14 évesen mentem el és nem is kérdezték,hogy me-e engedték otthon,de nekem anya megengedte.
5/7 anonim válasza:
18 èv alatt kell szuloi beleeggyezès
6/7 anonim válasza:
Kell a szülői...pár napja csináltattam 18 elmúltam de kértek személyit...bár szerintem külső dolga, ha úgy nézel ki hogy elhiszik hogy 18 vagy akk nem kell személyi...rólam nem hiszik el
7/7 anonim válasza:
hát fiaim jász-nagy kunnak azon a részén ahol én élek nem kér semmit a kozmetikus csak a pénzt. am barátnömmel 15 évesek vagyunk és mindkettönk szülei elég konzervatívak,mégis megengedték elsöre. valszeg azért mert egymásra hivatkoztunk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!