Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek megengednék h két...

Szerintetek megengednék h két 16 év körüli lány fülpiercinget csináltasson?

Figyelt kérdés
..szülői engedély nélkül?? vagy esetleg kell igazolás netán szülői jelenlét?? köszönöm
2012. júl. 25. 01:45
 1/7 A kérdező kommentje:
ha tudtok szegeden ilyen helyeket ahol megcsináltathatnánk írhatnátok!(:
2012. júl. 25. 01:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Minden normális helyen kell engedély. Lepukkant helyen meg ne csináltass.
2012. júl. 25. 02:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is 16 voltam mikor kozmetikusnál kilövettem az orrom.... nem kértek semmit.
2012. júl. 25. 05:02
 4/7 anonim ***** válasza:
én 14 évesen mentem el és nem is kérdezték,hogy me-e engedték otthon,de nekem anya megengedte.
2012. júl. 25. 12:26
 5/7 anonim válasza:
18 èv alatt kell szuloi beleeggyezès
2012. júl. 25. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Kell a szülői...pár napja csináltattam 18 elmúltam de kértek személyit...bár szerintem külső dolga, ha úgy nézel ki hogy elhiszik hogy 18 vagy akk nem kell személyi...rólam nem hiszik el
2012. júl. 28. 13:06
 7/7 anonim válasza:
hát fiaim jász-nagy kunnak azon a részén ahol én élek nem kér semmit a kozmetikus csak a pénzt. am barátnömmel 15 évesek vagyunk és mindkettönk szülei elég konzervatívak,mégis megengedték elsöre. valszeg azért mert egymásra hivatkoztunk!:)
2013. febr. 7. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!