14 éves lány vagyok és szeretnék fülpiercinget. Mennyiért csinálják és nagyon fáj?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül egy orvosi fülcsi.?:O2011. jún. 29. 12:09
1/8 anonim válasza:
attól függ hol csináltatod.van ahol benne van a lövés/szúrás árában.
ha porcba csináltatod,akkor eléggé fáj,ha nem,akkor egyáltalán nem vészes.
2/8 anonim válasza:
mármint úgy értem,hogy ők adják a fülbevalót is.
3/8 anonim válasza:
Én anno magamnak csináltam. Egyáltalán nem fájt, érzéstelenítővel csináltam. Az orvosi fém meg ha jól emlékszem 1200 volt. Most nem tudom mennyi. De ha szalonban csináltatod akkor adnak.
4/8 anonim válasza:
Én kozmetikussal csináltattam 500 Ft volt orvosi fémmel, és egyáltalán nem fájt, sőt porcban sem fáj egyáltalán. De ez is változó vki jobban bírja a fájdalmat, de vkinek egy kis szúrás is fáj.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.:)Már szúrtam magamnak 2 lyukat a fülembe az nem fáj, de azért porcba nem szúrok mert félek, hogy valami baja lesz.. és mondjuk leesik:DDD
2011. jún. 30. 09:08
6/8 anonim válasza:
Nem esik le attól nem kell félned, de viszont ott könnyebben betud gyulladni :)
7/8 A kérdező kommentje:
Ha begyullad akkor meddig lesz úgy? Betadinnel kenegessem vagy mivel?:)
2011. júl. 1. 09:39
8/8 anonim válasza:
Nekem amikor begyulladt csak vörös volt nagyon a fülem, 1 hét alatt rendbe jött, nem feküdtem rajta kíméltem :D de egyik ismerős úgy járt h egy kis gumó nőtt mellé, és kikelett vennie, ha jól szúrod nem lehet gond szerintem, és igen kenegesd de vmi alkolos cucc jobb lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!