Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 éves lány vagyok és szeretn...

14 éves lány vagyok és szeretnék fülpiercinget. Mennyiért csinálják és nagyon fáj?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerül egy orvosi fülcsi.?:O
2011. jún. 29. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

attól függ hol csináltatod.van ahol benne van a lövés/szúrás árában.

ha porcba csináltatod,akkor eléggé fáj,ha nem,akkor egyáltalán nem vészes.

2011. jún. 29. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
mármint úgy értem,hogy ők adják a fülbevalót is.
2011. jún. 29. 12:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Én anno magamnak csináltam. Egyáltalán nem fájt, érzéstelenítővel csináltam. Az orvosi fém meg ha jól emlékszem 1200 volt. Most nem tudom mennyi. De ha szalonban csináltatod akkor adnak.
2011. jún. 29. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Én kozmetikussal csináltattam 500 Ft volt orvosi fémmel, és egyáltalán nem fájt, sőt porcban sem fáj egyáltalán. De ez is változó vki jobban bírja a fájdalmat, de vkinek egy kis szúrás is fáj.
2011. jún. 29. 15:23
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.:)Már szúrtam magamnak 2 lyukat a fülembe az nem fáj, de azért porcba nem szúrok mert félek, hogy valami baja lesz.. és mondjuk leesik:DDD
2011. jún. 30. 09:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem esik le attól nem kell félned, de viszont ott könnyebben betud gyulladni :)
2011. jún. 30. 14:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha begyullad akkor meddig lesz úgy? Betadinnel kenegessem vagy mivel?:)
2011. júl. 1. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem amikor begyulladt csak vörös volt nagyon a fülem, 1 hét alatt rendbe jött, nem feküdtem rajta kíméltem :D de egyik ismerős úgy járt h egy kis gumó nőtt mellé, és kikelett vennie, ha jól szúrod nem lehet gond szerintem, és igen kenegesd de vmi alkolos cucc jobb lenne rá.
2011. júl. 1. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!