Mért van az, hogy minden 14-15 éves lány kinéz vagy 18-nak, de én nem:S?
Örülj neki b. meg....
Miért akarnél 14-15 évesen kiált ribancnak kinézni?
Ahhoz mit szólsz majd ha 20 évesen 30-nak néznek?
Örülj neki ha annyinak nézel ki amennyi vagy, később még jobban fogsz örülni, hidd el!
Smink, szolarium, es az is sokat oregit, ha valaki 12-13 eves kora ota olyan eletet el, mint egy felnott no.
Jobban jarsz igy, hidd el nekem, mert van egy kapcsolodo kerdesem:
Miert van az, hogy sok 21-22 eves lany ugy nez ki, mint aki mar betoltotte a harmincat?
Nah latod, ez igy akkor mar nem olyan vicces...
16 vagyok, de nem szokták nekem elhinni. Mindenki 18-19nek néz..
Nem festem magam (soha), nem járok szoláriumba, nem hordok magassarkút, nekem azzal szokták magyarázni, h fejlett a testalkatom.
Szerintem ez csak a genetikától függ, h milyen az arcod, testalkatod.
Én 14 éves vagyok.Soha nem sminkelem magam,nem járok magassarkúba ,nem szolizok,nincs műkörmöm ( legtöbb osztálytársam ezeket csinálja)
És mégis sokan 17 évesnek néznek :O nem értem mért :)
Köszönöm a válaszokat:)
Talán azért érzem így,mert körülöttem csak olyan lányok vannak,akik velem egykorúak és mégis sokkal idősebbnek látszanak,az igaz,hogy agyonfestik magukat én meg nem és nem is nagyon szoktam sminkelni.
Az meg tényleg jó dolog,ha 20évesen nem nézek ki majd 30-nak.:) És az is jó lenne,ha majd isősebb leszek,fiatalabbnak néznek,akkor nem is bánnám:) Meg jó tudni,hogy vannak még ilyen lányok mint én.
amúgy azért írtam 14-15 éves lányokat,mert én ősszel leszek 15,de még nem vagyok annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!