Hagyjam, vagy kezdjek vele valamit?
13 éves a fiam, a nővérével elment a diszkóba. és ott csókolódzott egy 16 éves csajjal. (a csaj a nővére egyik legjobb barátnője). amikor haz jött és elmondta hogy mi van, hogy ő járni akar vele, de én nem engedem a korkülömbség miatt. ő ez miatt kicsit letört.
na de van egy lány akivel viszont járhatna, de a lány nem idevalósi, és így keveset találkozhatnának. a lány attól fél hogy ezek után nem bízhat majd meg benne.
azóta nagyon megbánta a dolgokat, már azt is hogy bement oda.
meg mióta ez történt csak azt hajtja hogy ő magányos lesz, mert a szerelem nem neki való..
Hagyjad, hogyan tudnád te szabályozni a szerelmi életét?
Én már alapból azt furcsállom, hogy elmondta neked. A 16 éves csaj meg biztos csak hülyeségből smárolt vele, ő sem akarna járni egy ilyen hozzá kisfiúval.
Hadd próbálgasson, mikor, ha nem most?
hagyd, nincs mit tenni. ne akard megszabni, kivel járjon a fiad, úgyis ő - és a lány - az, aki eldönti. tényleg sanszos, hogy a lány szórakozásból csókolózott vele, vagy "megmutatta, hogy kell". mellesleg a fiad bőven ráér. ha most elment a kedve a 'szerelemtől'..na bumm, majd jön valaki, aki meghozza.
(ja, és véletlenül nem Te vagy a fiú? nagyon pontosak az értesüléseid :P nem piszkálódásból írtam, csak megérzés. (: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!