Ha 37-38 héten szeretnék szülni, akkor mikor kezdjek inni
málnalevél teat, illetve mikor hagyjam abba a magnézium
szedést?
Hát nem tudom, de talán jobb lenne a babára bízni, hogy mikor van itt az idő... :)
2010. júl. 20. 12:41
A baba tüdeje az utolsó pillanatig fejlődik,nagyon nagy felelőtlenség "beinditani".
Tényleg képes lennél erőszakkal is csak akkor jöjjön amikor te akarod?
szép nem mondom...
2010. júl. 20. 12:42
nem kívánságműsor
örülj, ha egyáltalán benned marad addig
2010. júl. 20. 12:44
Azt nem te döntöd el mikor szeretnél szülni.De,hogy is juthat ilyen hülyeség az eszedbe?Örülj ha egészséges lesz a gyereked és megszülheted normálisan,és jöjjön amikor jönni akar.A málnalevél teát egyébként a 36 héttől kell elkezdeni inni,de nem mindenkinél hatásos.Én ittam azt is a harmadik babámmal,szedtem a homeós golyókat is,és mégis a 42 betöltött héten úgy kellett megindítani a szülést,teljesen zárt és éretlen volt a méhszáj még akkor is.Tehát a tea semmit nem ért.
2010. júl. 20. 12:44
5/24 A kérdező kommentje:
én csak a szülés megkönyebbitese miatt kerdezzem,de megint rögtön mindenki rosszra gondol.meg igazabol szeretném ha nem lenne megint tul nagy baba mint a fiam.illetve a doki mondta hogy 3500 ig lehet megszülni ha faros a baba,mivel meg nem bizti hogy befordult,ezert erre is kell figyelni, hogy ne csaszar legyen.
6/24 A kérdező kommentje:
én a fiamat is tulhordtam,ezert van erre esély megint.senki nem azt mondta hogy sietetni szeretném a szülést,csak mint sokan irtak vannak olyan homeos bogyok amik segitenek,illetve nem tudtam h a malnalevel teat mikor kell elkezdeni inni
Magnézium szedését 36. héten abba kell hagyni, ekkortól elkezdhetsz inni málnalevél teát. De mint ahogy előttem írták, ez nem fogja befolyásolni azt, hogy mikor szülsz. Én ittam és 40+5 hetesen indították a szülésem, igaz, akkor nagyon könnyen tágultam már (remélem a tea miatt). Vannak népi hiedelmek, meg néhány tipp, hogy mitől indulhat be a szülés, de ez mind csak akkor működik, ha már a baba megérett a születésre. Ha olyan dologgal próbálkozol, ami meg elég agresszív, a babádnak lehet baja! Miért olyan fontos egyáltalán, hogy olyan korán szülj??? Jól írják előttem, ez nem kívánságműsor, bízd a babára az érkezést, majd ő tudja, hogy mikor van itt az ideje!
2010. júl. 20. 12:48
nem hurroglak le..
a magnéziumot legkésőbb a 36. héten abba kell hagyni.
málnalevél teát is lehet de kezdetben csak keveset és az orvos v. védőnő tudjon róla.
a homeohoz a patikusok is értenek abban ők a jók.
Minden jót és könnyü szülést kivánok!!!!
2010. júl. 20. 12:49
Utolsó vagyok
Na igen, elég furán kérdeztél, láthatod, hogy mindenki úgy értelmezte, hogy siettetni akarod a dolgot!
2010. júl. 20. 12:50
Buta vagy a baba egészsége a legfontosabb,és ha császár akkor mi van,nem az a lényeg h minden rendben legyen a picivel?
Én is császáros vagyok,és nem zavar csak a babámra figyeltem.
2010. júl. 20. 12:52
Kapcsolódó kérdések: