Varandos anyukak akik mar a 36 het fele jartok fogjatok inni a malnalevel teat mikor eljon az ideje? Es mennyit kell belole inni egy nap es meddig? A magnezium tabletta szedeset abba kell hagyni akkor ha mar iszom a teat?
37 hetes vagyok, 1 hete nem szedek magnéziumot, és napi 2 bögre málnalevél teát iszom.
Ezt így csináltam az első terhességnél is.
A málnalevél nem árt a babádnak, nyugodtan igyad. Ártani nem árt, legfeljebb majd használ neked a tágulásnál.
Magnéziumot ne szedd már, mert túlságosan ellazíthat, elnyomhatja a fájásokat esetleg.
Én a 37. héttől ittam +homeos bogyót szedtem. 4,5 óra alatt meglett a fiam, nagyon gyorsan és szépen tágultam.
MOst ezek miatt, vagy amúgy is ez lett volna, ki tudja?
Én 2dl vízhez egy teáskanálnyit tettem és 10 percig áztattam, leszűrtem és megitta, Mindig este ittam. 39 héten szültem, ami szerintem a 40. volt, mert végig azt mondtam hogy én 1 héttel idősebb terhes vagyok.
Ártani biztosan nem fogsz vele a babádnak a teával. Az utolsó hónapban általában mondják a dokik, hogy nem kell szedni a magnéziumot, fent leírták, hogy miért.
Én annak idején ittam a 37. héttől, napi 2-3 bögrével. Hát nekem nem jött be, nagyon hosszú és fájdalmas vajúdásom volt, nagyon lassan tágultam. Ezen kívül 9 nappal túlhordtam a babát. Később olvastam, hogy a málnalevél tea fogyasztásánál gyakori a túlhordás. Hogy így lett volna-e vagy sem, ha nem iszom a málnalevél teát, ez már sose fog kiderülni. Mindenesetre a következő terhességnél biztosan nem fogom inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!