A terhesség korai szakaszában miket nem szabad enni vagy inni vagy akár csinálni? Pl.: úgy hallottam, hogy a nem javasolt a kálciumos pezsgő tabletta? És egyébként mi van a terhesség alatti szexuális élettel? Nincs?
Figyelt kérdés
2008. okt. 29. 10:20
1/5 anonim válasza:
Nem szabad alkoholt,szénsavas üdítőt inni a pezsgőtablettáról én is hallottam ,de tudod mással bevinni.Ne dohányozz!!!Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, sovány hűsokat.Ha rádjön a csipegethetnék, akkor próbálj meg valami egészségeset enni ,akkor kisebb az esélye az elhízásnak. A szex mehet nyugodtan...miért ne lehetne kivéve, ha az orvos nem engedi.Sok férfinek kifejezetten vonzó a párjuk új kerekded alakja.És sokan kérdezik azt is ah már megszületett a pici és egy szobában vannak vele, akkor mi a helyzet a szexel? Jó hatással van a kicsire is mivel nagyon sok pozitív energiát szabadít fel, ami jó hatással van a kicsire, és ez igaz akor is ha még a pocakban van. Megérzi a kicsi, ha ideges a mama, vagy ha jó kedve van, nem feszült.
2/5 anonim válasza:
Kerüld a penészes sajtokat (camembert, márvány), a nyers húst (sushi, pármai sonka).
A szexuális élet - ha csak az orvos le nem tilt róla valami miatt - engedélyezett.
3/5 anonim válasza:
Ha van cicád és lakásban van nem nagy gond cak az almot kerüld el az legyen más feladata kitakarítani.Nyershús ,nyers tojás.Moss sokat kezet ha van cica, sokat főzöl.
4/5 A kérdező kommentje:
És a kutyákkal való kapcsolat?
2008. okt. 29. 11:17
5/5 anonim válasza:
A kutyád legyen beoltva, és bolhaírtózva, és tiszta(ha lakásban tartod).
Nekem mindkét terhességem alatt megvolt már kutyám, ezekre a dolgokra odafigyeltem, és nem lett semmi bajom nekem se, és a gyerekeimnek se.
Most a második terhességem alatt, már volt cicánk is, aki kijárós, teljesen szobatiszta(az alom nem kell neki), kikéredzkedik, és csak aludni, meg enni jár haza.
Ja, és lakótelepi lakásban lakunk.
2 egészséges, és állatszerető gyerek anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!