Ha 37-38 héten szeretnék szülni, akkor mikor kezdjek inni málnalevél teat, illetve mikor hagyjam abba a magnézium szedést?
Ha terhes vitamint szedsz akkor hagyd abba,vagy a 20-ik héttől csak heti 2-3x vedd be.Figyelj az étkezésedre,tartsd be a terhes diétát,és nem lesz nagy a babád.De te azt írtad,hogy 37-38 hétre szeretnél szülni.De ha nem érett akkor még a baba,akkor hiába van meg a súlya,lehet gond vele.Nem az a megoldás,hogy előbb jöjjön,hanem kiiktatni azokat a tényezőket,amik hatalmasra fújják.Unokatesómé 5,400gr-s lett.Cukros volt,nem figyelt oda,evett ha kellett ha nem,tömte magába a sok mesterséges vitamint,ez lett a vége.
A magnézium szedést is a 36 hét után javasolják abba hagyni,de ez is a babától függ.
hány hetes vagy?
Én csak azért szeretnék túl lenni már rajta, mert ágyhoz vagyok kötve, míg mások nyaralnak, addig én a wc-zésen kívül máshova nem kelhetek fel. Iszonyatos görcseim vannak, napi 4-5x, annyira fáj, hogy a tapétát lekaparom, de ki kell várnom az idöt és addig meg szenvedek.
Nálad van valami gond? Vagy miért volt olyan rossz túlhordani? Bocsi a kérdésért de elsö babás vagyok ezért nem tudom.
32 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!