Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit sportolhatnék ha szétment...

Mit sportolhatnék ha szétment a bal térdem?

Figyelt kérdés

Egy sportsérülés következtében szétment a bal térdem. Járni tudok, bár érzem, hogy feszül, de nem vészes, viszont guggolni nem. Vízszintesig széles terpeszben le tudok menni, mármint, hogy a combom vízszintben legyen, párhuzamosan a földdel, de lejjebb vagy zárt lábbal már nem megy.

Most Shaun T Rockin Body és Hip Hop Abs programjait csinálom. De kevésnek érzem. Vagy elegendő egy jó étrend kiegészítésére?

http://www.youtube.com/watch?v=OEcWOvv7BG8

2013. ápr. 7. 11:01
1 2
 1/11 anonim válasza:
Műtesd meg a térded, aztán gyakorlatilag bármit csinálhatsz.
2013. ápr. 7. 11:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem fogom megműttetni. Még nem tehetem.
2013. ápr. 7. 11:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Célom a feleslegem leadása: vagyis kb 6 kg.
2013. ápr. 7. 11:14
 4/11 anonim ***** válasza:

Elmész a dokihoz és megkérded, mit csinálhatsz a térded jelen állapotával. Az, hogy GYK-ra kiírod, hogy szétment a térded, mit csinálj, semilyen megoldást nem fog hozni, mert bizonyos térdproblémáknál pl. lehet úszni, másoknál nem. Szóval tessék elmenni és szakorvost kérdezni.

Ha most azt mondjuk, kezdj focizni, elkezdesz???

Tippem szerint a jóga első körben jó lehet, de tényleg dokit kéne keresned.

2013. ápr. 7. 11:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Átmenetileg, míg rendbe nem jön a térded, csináld ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=lfwsGu6seCA

2013. ápr. 7. 11:47
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem tudok orvoshoz menni.

Kedves László, nem válaszolok privátban. Nem tudom, hogyan gondoltad az együtt fogyást, de nekem megy egyedül is. Biztosan van valaki akivel majd tudtok együtt fogyni.

2013. ápr. 7. 14:00
 7/11 anonim válasza:
Ha az egészséged nem jelnet semmit, akkor ennyi... orovos, szakember, gyógytornász...
2013. ápr. 7. 14:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Miért nem tudsz orvoshoz menni?

Nincs TB-d, vagy a Szaharai sivatagban laksz, ahol nincs rendelő?

2013. ápr. 10. 10:05
 9/11 A kérdező kommentje:

Szerintem a kérdés szempontjából mindegy, de elmondom azért nem megyek orvoshoz, mert a házi orvosunk nem nagyon foglalkozik a betegeivel, csak tovább küldi. Na most kapok egy beutalót az ortopédiára, ott kapok egy időpontot 2-3 hónap múlvára, majd közlik velem, hogy nem tehetnek semmit. Nagymamámnak is ugyanilyen fájdalmai vannak, neki nem sport miatt, hanem a TSZ miatt ment szét a térde, és neki is csak annyit mondtak az orvosok, hogy "Nyugodjon meg, ez a fájdalom élete végéig elkíséri, nem lehet vele mit kezdeni."

Hát én ezért a mondatért nem pocsékolom az időmet az orvosokra.

2013. ápr. 10. 12:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Attól, hogy ő kifogott egy rossz orvost, még nem minden orvos rossz.

Nyilván a te dolgod, mit teszel.

Ha a sérülésed régebbi, akkor az időpontot nyilván ki kell várni, de ha friss, akkor a baleseti sebészeten vagy a sürgősségin fogadnak.

Mi azonban továbbra sem tudjuk, pontosan mi a baja a térdednek, és hogy a sérülés maradandó-e, hogy rosszabbodik-e terhelésre, vagy épp javulni fog, mert csak merev, de nincs olyan elváltozás, amit ne lehetne terhelni.

Tudsz orvoshoz menni, nem akarsz, az igazság ez. Ehhez jogod van, de innentől tiéd a rizikó, hogy még jobban elcs.szed a lábad.

2013. ápr. 10. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!