Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13/L Nagyon szeretnék fogyni,...

13/L Nagyon szeretnék fogyni, de a futást nem szeretem, mert szerintem unalmas, úgyszint a bicózás is. Mit sportolhatnék? (Tippek) :33

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
MŰKORCSOLYA<33333333 ami ugye egyben tánc, balett, és jégkorcsolya.*-*
2012. márc. 25. 15:52
 2/7 anonim válasza:
Szólj anyádnak h vegyen neked kondibérletet-.-
2012. márc. 25. 16:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Igazából mindent érdekessé lehet tenni. Régebben én sem szerettem futni, ami tesin kötelező annyit futottam és kész. Aztán tavaly nyáron minden megváltozott, elkezdtem futni, mert fogyni akartam. A kondibérlet nekem már luxuskategória, ezért valami olcsó megoldás kellett. Első 2-3 alkalommal rossz volt, aztán egyre jobban megszerettem.

Van, aki párban, társaságban szeret futni, szóval szedd össze a barátnőket és menjetek együtt kocogni, más inkább zenét hallgat közbe. Én utóbbiba tartozom, nekem ilyenkor valami jó pörgős zenére van szükségem.

Ha ez mégsem megoldás, akkor iratkozz be úszni, az is nagyon jó alakformáló. Vagy valamilyen csapatjátékra pl. kézilabda, röplabda, kosárlabda stb. Én kézizek, nagyon szeretem, és nem csak aerob mozgásból állnak az edzések, hanem erősítésből is. Ráadásul közben egy iszonyú jó csapatban lehetek.

16/L

2012. márc. 25. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Második, a kondizást nem minősíteném igazából sportnak, és semmi értelme nem volt az undorító flegmaságodat kifejező hangulatjelet berakod a haszontalan válaszod mellé. De azért hogy jobban megértsd:-.-
2012. márc. 25. 17:07
 5/7 A kérdező kommentje:

a flegma kommentelőnknek: csak magadat minősíted.;)

a normális válaszolónak: hát holnap akkor elkezdem a futást ZENÉRE*-* :D hátha úgy nem lesz 'az hogy' 'még csak 2percet futottam ,de már unom.':) köszönöm a normális válaszokat!

2012. márc. 25. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Pl valami labdajáték,esetleg küzdő sport,az nem unalmas szerintem.
2012. márc. 25. 21:25
 7/7 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki a röplabdát. Én 3 éve röpizek, és nagyon megszerettem. Full kezdőként kezdtem, de hamar belejöttem. Igaz sok múlik az edzőn is, de tényleg bele lehet jönni. Én is 13 éves volam amikor kezdtem, és szintén utálok futni, és biziklizni is.:)
2012. márc. 27. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!