Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen bőröndöt/ táskát...

Milyen bőröndöt/ táskát érdemes venni ha repülővel utazok? A mostani 6 repülő úttól totál szétment.

Figyelt kérdés

Az alábbi képen látható nagy méretű bőröndöm van, már használtam régebben is, semmi baja nem volt, szuper kis bőrönd. A 3. repülőúton letörték az alsó lábát, és a kitámasztóját. Szerencsére ezt javítani tudták.

Most kifelé menet nem tudom mi lett vele, darabokra tört a tetejében a merevítő, hazafelé jövet letörték a lábát és a kitámasztóját. Dobhatom el az egészet.

[link]

Milyen típusú bőröndöt érdemes venni, ami esetleg több repülőutat is túlél? Vagy vegyek olcsót, és dobjam el ha tönkre megy?

2013. ápr. 3. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
En mar regota nem borondozok. Nekem egy nagy gurulos sporttaskam van. Abba lehet keveset es sokat is tenni. Es ne zard le. Ugyis kinyitjak.
2013. ápr. 3. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a Samsonite márkát tudom javasolni, elég drága, de nagyon minőségi. Én 12 éve heti rendszerességgel használok egy ilyen bőröndöt és még mindig tökéletes.
2013. ápr. 3. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Samsonite márkájú bőröndöket is dobálják, azt sem kímélik.

Nekem is az volt, és 5 év után dobhattam ki, mert a lábát, és támasztóját letörték..

Végül úgy döntöttem hogy kerekes sporttáskát veszek. Több okból is jobb választás volt

1. Jóval olcsóbb mint a márkás bőröndök.

2. Ezek is bírják 3-5 évig.

3. Üres állapotban is könnyű, így jóval több súllyal tudom megpakolni. (Egy bőrönd üresen is 2-3 kg.)

4. Azt is dobálják, azt sem kímélik, mégis bírja a kínzást..:)

2013. ápr. 3. 19:17
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Lehet a gurulós sporttáska mellett döntök. Én azért választottam a bőröndöt, mert úgy gondoltam, hogy a merev fala miatt talán nem gyűrődik benne a cucc annyira, meg az ajándékok is kicsit védettebbek.

Most hazafelé jövet volt "szerencsém", amint épp egy repülőből pakolták ki a csomagokat. A dobolják az elég enyhe kifejezés, ráadásul volt amelyikbe még bele is rúgtak.

2013. ápr. 3. 20:04
 5/8 A kérdező kommentje:

volt szerencsém látni

dobálják...

bocsi :-)

2013. ápr. 3. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálam 8. éve és úgy 60-70 repülőút (már ha minden szakaszt egy útnak számolsz) óta van egy Samsonite, anno 75e volt, de bőven megérte. Egyszer kellett "szervizeltetni": a szerelő megolajozta ingyen a kerekek tengelyeit, mert picit nyikorogtak.

Semmi nem tört le, az alakjánál fogva fizikai lehetetlenség is lenne, a két fogókar belesimul a bőrönd vonalába, a kerekek pedig kb. 3mm-t emelkednek ki és kívülről is fedi őket a bőrönd.

Persze puha Samsonitenál el tudom képzelni az ilyen jellegű amortizációt, de normális ember olyat (meg egyáltalán puha bőröndöt) csak fedélzetinek vesz.

Azért a 9 év látszik, nemrég voltam nézegetni a mostani kínálatot, ugyanolyan tartósnak látszó új bőröndök vannak náluk, csak könnyebb kiadásban, az enyém 3,5kg.

2013. ápr. 3. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:

az en ugyanilyen gagyi ormi borondom 9 repuloutat es 3 buszutat elt tul, es az utolso repulesnel ossze vissza tortek :)

Ilyenkor fogod magad, szolsz, hogy ez tortent az tortent es adnak egy ujat vagy kifizetik az arat.

Most van egy ugyanilyen amit hoztak helyette, kivancsi leszek kibir e juniusban 2 repuloutat.

Ha nem akkor megint kerek ujat :D

Amugy a sporttaska vagy az ilyen horror aru borondok biztos jobban birjak, de mindek vegyek felhavi atlag magyar fizetesbol borondot ha ugyis kicsereleik ingyen?

2013. ápr. 4. 03:37
 8/8 titkosleányzó válasza:
ne haragudj,hog igy ide irok,de epp 20perce hagytam el a borondomnek a tamaszto labat,es bevagyok panikolva. megkerdezhetem,hogy te mennyiert javittattad??? :)
2013. júl. 1. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!