Milyen bőröndöt/ táskát érdemes venni ha repülővel utazok? A mostani 6 repülő úttól totál szétment.
Az alábbi képen látható nagy méretű bőröndöm van, már használtam régebben is, semmi baja nem volt, szuper kis bőrönd. A 3. repülőúton letörték az alsó lábát, és a kitámasztóját. Szerencsére ezt javítani tudták.
Most kifelé menet nem tudom mi lett vele, darabokra tört a tetejében a merevítő, hazafelé jövet letörték a lábát és a kitámasztóját. Dobhatom el az egészet.
Milyen típusú bőröndöt érdemes venni, ami esetleg több repülőutat is túlél? Vagy vegyek olcsót, és dobjam el ha tönkre megy?
Samsonite márkájú bőröndöket is dobálják, azt sem kímélik.
Nekem is az volt, és 5 év után dobhattam ki, mert a lábát, és támasztóját letörték..
Végül úgy döntöttem hogy kerekes sporttáskát veszek. Több okból is jobb választás volt
1. Jóval olcsóbb mint a márkás bőröndök.
2. Ezek is bírják 3-5 évig.
3. Üres állapotban is könnyű, így jóval több súllyal tudom megpakolni. (Egy bőrönd üresen is 2-3 kg.)
4. Azt is dobálják, azt sem kímélik, mégis bírja a kínzást..:)
Köszönöm szépen a válaszokat.
Lehet a gurulós sporttáska mellett döntök. Én azért választottam a bőröndöt, mert úgy gondoltam, hogy a merev fala miatt talán nem gyűrődik benne a cucc annyira, meg az ajándékok is kicsit védettebbek.
Most hazafelé jövet volt "szerencsém", amint épp egy repülőből pakolták ki a csomagokat. A dobolják az elég enyhe kifejezés, ráadásul volt amelyikbe még bele is rúgtak.
volt szerencsém látni
dobálják...
bocsi :-)
Nálam 8. éve és úgy 60-70 repülőút (már ha minden szakaszt egy útnak számolsz) óta van egy Samsonite, anno 75e volt, de bőven megérte. Egyszer kellett "szervizeltetni": a szerelő megolajozta ingyen a kerekek tengelyeit, mert picit nyikorogtak.
Semmi nem tört le, az alakjánál fogva fizikai lehetetlenség is lenne, a két fogókar belesimul a bőrönd vonalába, a kerekek pedig kb. 3mm-t emelkednek ki és kívülről is fedi őket a bőrönd.
Persze puha Samsonitenál el tudom képzelni az ilyen jellegű amortizációt, de normális ember olyat (meg egyáltalán puha bőröndöt) csak fedélzetinek vesz.
Azért a 9 év látszik, nemrég voltam nézegetni a mostani kínálatot, ugyanolyan tartósnak látszó új bőröndök vannak náluk, csak könnyebb kiadásban, az enyém 3,5kg.
az en ugyanilyen gagyi ormi borondom 9 repuloutat es 3 buszutat elt tul, es az utolso repulesnel ossze vissza tortek :)
Ilyenkor fogod magad, szolsz, hogy ez tortent az tortent es adnak egy ujat vagy kifizetik az arat.
Most van egy ugyanilyen amit hoztak helyette, kivancsi leszek kibir e juniusban 2 repuloutat.
Ha nem akkor megint kerek ujat :D
Amugy a sporttaska vagy az ilyen horror aru borondok biztos jobban birjak, de mindek vegyek felhavi atlag magyar fizetesbol borondot ha ugyis kicsereleik ingyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!