Magyarországról Olaszországba mivel érdemes elutazni? Vonat, repülő, autó?
Legolcsóbb és legkényelmesebb minden bizonnyal repülővel lenne, de néha indokolt lehet más is. Pl ha sok csomagod vagy kell ott helyben a saját autó (bár sokszor olcsóbb a repülő plusz bérautó).
Tapasztalat nem tudom miért érdekes? Még nem voltam autóval és vonattal se de attól még tudom, hogy elég hosszú az út időben és nem is túl olcsó: kocsival csak az autópálya díjak kb 100 euró plusz sok üzemanyag.
Repülővel van tapasztalatom, azzal gyorsan, kényelmesen oda lehet érni. És sokszor rendkívül olcsón.
Bár persze minden erősen függ attól is hova akarsz menni pontosabban. Minél délebbre, annál kevésbé ajánlanám, hogy autóval menj. Ha csak nem olyan méretű, súlyú cuccot viszel amit a repülőn nem, vagy csak nagyon drágán szállítanak. Vagy épp amikor menni akarsz túl drága a repülő. Vagy biztos más oka is lehet az autónak, én mindenesetre repülőre szavazok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!