Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit sportolhatnék ilyenkor télen?

Mit sportolhatnék ilyenkor télen?

Figyelt kérdés

A legjobban a röplabdát szeretem, de sajnos itt nálunk nincs lehetőség rá:(

A többi tömegsportot nem szeretem.

Ti hogy oldjátok meg a sportot ezekben a hideg időkben?

2010. dec. 8. 16:23
 1/10 A kérdező kommentje:

Ja, és azt elfelejtettem mondani, hogy nincs sok pénzem, szóval a konditerem kizárva:/

És a többi tömegsportot is kizárja, hogy azokra sincs lehetőség.

2010. dec. 8. 16:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Én futok:)

kinn a szabadba 30-40 perc futás/kocogás jót tesz:) Nem is kell olyan melegen felöltözni, mert ki melegszel:)és olcsó is, csak 1 norm futó cipőt kell beszerezned, 6-10 ezer FT.

2010. dec. 8. 16:29
 3/10 A kérdező kommentje:
tavalyi évben én is azt csináltam, egy hónapig bírtam, hogy a jéghidegbe futottam, de kaptam egy hatalmas sípcsontgyulladást, majd rá a csípőm is begyulladt, ughogy az nem nekem való:/
2010. dec. 8. 16:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Korcsolya, amilyen gyakran csak lehet. Mondjuk ha nem nagyon kemény a tél, akkor rizikós rámenni a jégre... Ha nagyobb hó esik, egy kiadós séta is felér egy edzéssel, kb kétszer annyi energiát használsz el, mint általában.
2010. dec. 8. 16:58
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi:) jó ötlet a korcsolya, nálunk pálya is van. csak nem tudom lehet-e venni bérletet, meg, hogy mennyire drága:/

és a séta is jó:) sztem azt is bevezetem:)

2010. dec. 8. 17:04
 6/10 anonim válasza:
Én íjászkodom, ilyenkor télen teremben csináljuk, egyébként meg szabadban. Nem tudom, neked mennyire lenne jó, bár én versenyszerűen űzöm már több mint másfél éve.
2010. dec. 8. 19:34
 7/10 anonim ***** válasza:
mit szolnal mondjuk vmi dvd-ekhez? vagy bekapcsolsz vmi jo zenet..es mozgasz ra... nem muszaly jo tancosnak lenned... az is jo ha a popsid razod..meg lehetsz icces is kozbe.. ugyse lat senki :D es sportolsz is...es meg se fagysz:)17/L
2010. dec. 8. 19:43
 8/10 anonim válasza:
futok
2010. dec. 11. 16:55
 9/10 A kérdező kommentje:

Futás nem jó, már mondtam..

Megnéztem a korcsolyát, és nagyon drága..:S Azt nem tudom finanszírozni..:(

A dvd még esetleg jó ötlet lehet, csak próbáltam pár hónapig, és nem volt semmi eredménye, pedig diétáztam is:( Ti mire dvdztek? Én RR-t próbáltam.

2010. dec. 12. 21:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Zene és tánc.

szórakozás&fogyás.

2010. dec. 13. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!