Ez nagyon sok volt mára?
Reggel spenótfőzelék
utána egy alma
estefelé egy gyümölcsös joghurt (111 kcal)
és este egy citromos nápolyi...
nem szoktam ilyen sokat enni,de most már nem bírtam,ez nagyon sok volt ?
Egyáltalán nem sok. Máskor egyél a spenótfőzelékhez 2db főtt tojást.
Gyümi joghurt helyett natur.
kb. 500-600 ez gondolom,de nem szoktam ennyire sokat enni...már bűntudatom is van.
A nápolyi amúgy egy db. volt.
Igen, sok volt, de nem kalóriában, hanem inkább cukorban. A reggeliddel semmi probléma nincs, és az almával sem.
Viszont: ez így még elég kevés rostot, vitamint és fehérjét tartalmaz. Legközelebb (pl. holnap) egyél tartalmasabb reggelit (pl. müzlit tejjel- a tej ne zsíros tej legyen!), utána mehet az alma. Ebédre főtt ételt egyél (ha mást nem, akkor levest- ha vmi zöldségleves, akkor elég kevés kcal van benne). Estefelé mehet egy alma, vagy még jobb lenne répa (még kevésbé hizlal, és rostos)
Így eszel rostot, fehérjét, kevés szénhidrátot is. Ha este éhes vagy, ajánlok ilyeneket: savanyú uborka, felvágott, zöldségsaláta. Ez összesen legrosszabb esetben 600-700 kalória, ami még mindig kevés (napi min. 1200-at kéne enni), de legalább minőségi!
Köszönöm a válaszokat !
A spenótfőzeléket nem reggel ettem,hanem délbe,csak nekem reggeli volt,mert akkor keltem fel.
"Kedves" 6-odik válaszoló !
Fogd be a szádat ! Ki vagy te,hogy engem baromnak nevezz ?
Ha nem tetszik a kérdés akkor ne válaszolj,senki sem muszályított.
Ja amúgy nem kell levágjam a fejem,úgy is nagyon alacsony vagyok,"köszi".
Az orvoshoz te kéne menj,méghozzá az ideg orvoshoz,vagy az állatkertbe,ott a helyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!