Most ez akkor kevés volt mára?
1 mangó, 1 kavé szójatejjel
2 tojás
1 kavé tejjel(kevéssel fél deci se)
-1 óra futás + l-karnitine-
1 alma
2 tojás
3 tojás + uborka(kígyó)
Ez kevésnek/koplalásnak számít? Nem vagyok éhes, nem szédülök, tök jó a közérzetem.. Nap közben talán többet kellet volna ennem, de suli miatt nem tudtam megoldani nagyon.. Vélemény?
Meglehetősen kevés és igen, ez koplalás. Az anorexiások se szédelgik végig a napot, nincsenek éhen, de a szervezetük ettől még éhezik. Ez az étrend meglehetősen szegényes, 5 ételcsoport van, amit mindennap fogyasztani kell ahhoz, hogy egészséges is maradj, diéta ide vagy oda...
- hús
- zöldség, gyümölcs
- tejtermékek
- zsír
- keményítő
A te étrendedben ebből alig van valami és ami van az is elég siváran. Szóval egyél többet, ha nem akarsz sokat hízni a diéta után, mert ugye az egyértelmű, hogy ezt életed végéig nem tudod tartani.
Kevés és ha nem lenne az a 7 tojás benne, akkor fehérjeszegény is lenne. Viszont nem lehet minden nap 7 tojást enni.
Viszont egy nap nem oszt és nem szoroz.
Általában azt szokták ajánlani, hogy az ember egyen még akkor is, ha nem éhes, de szerintem rendben van, hogy néha szüneteltessük az evést, ha úgy érezzük jobbnak. És itt teljes mértékben kizárom a felelőtlen koplalást, amely nemcsak, hogy értelmetlen, de természetellenes is.
Viszont alkalmanként végigmenni egy napot mindössze néhány falattal, az belefér. Nem ettől lesznek problémáid.
első: paleo-zom így tej, gabona kizárva, amúgy tejérzékeny is vagyok, a gabona meg puffaszt engem személy szerint.. de többet szoktam amúgy bevinni fehérjéből, meg többet is tervezem
2. hozzászóló: te mivel egészítenéd ki az étrendemet? (tej, gabona kizárva)
Hát írtam, hogy ha ezt az étrendet egy napra vonatkoztatom kizárólag, akkor nem problémás, mert gondolom nem így eszel minden nap.
Nyilván a 7 tojás helyett szükség van húsra/halra is, mondjuk egy 3-4 tojásos reggeli rántotta mellett az ebéd már legyen sült hal, valamint a vacsoránál, ebédnél és reggelinél mehet több zöldség is, az a néhány darab uborka nagyon kevés egy teljes napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!