Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez sok kalória lehetett mára?

Ez sok kalória lehetett mára?

Figyelt kérdés
Nem diétázom,csak próbálok odafigyelni,hogy ne egyek sokat,nem tudom ez mennyi lehetett mára,sok vagy nem? Reggelire ittam kakaót,ebédre ettem halászlét(étterembe,szóval nem volt sok:) ) , barackos,sajtos sonkás csirkemellet,rizzsel,és hasábbal,2nagyobb vékony szelet volt a husi,abból egyet bírtam megenni,paradicsomsalátával.Délután meg voltunk moziba,ott popcornt ettem azért,és colát.Vacsira meg egy banánt ettem,és persze ittam még vizet párszor.Ez kb mennyi kalória lehetett?
2013. febr. 2. 22:44
 1/3 dieta ***** válasza:

Ahhoz e-nél pontosabb adatok kelemének ,hogy ne egy a hasamra ütök és mondok valamit menyiséget lehessen mondani.

De nincs jelentősége mert mint írtad odafigyelsz és ez a lényeg. Nem szükséges mérlegel összenőve élni ahhoz,hogy egy bizonyos határon Bellül lehessen tartani a napi kalóriát és ez a lényeg nem az hogy tudón avagy sem annak pontos menyiségét.

2013. febr. 2. 22:56
 2/3 anonim válasza:
Nem tudom mennyi kalória, de elég soknak tűnik...Ok hogy nem diétázol, de szerintem annyira nem is figyelsz, estére popcorn, cola, banán tele cukorral elég ütős...A hasáb olajban sült, a rizs nem barna rizs, a kakaó szintén megemeli a vércukrot...Nem kioktatni akarlak, csak írom amit erről az étrendről gondolok:)) Ha oda szeretnél figyelni, kevesebb cukrot, több fehérjét, húsokat egyél, zöldségeket, és gyümit is, de ne a nagyon édes típust...
2013. febr. 2. 22:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Gondolom hogy nem volt egészséges,de nem akarok minden finomat sem megvonni magamtól :) joghurtokba melyek jók?kefír az jó?
2013. febr. 3. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!