Szerintetek ez igy jo volt mára? (:
Napi 1200 kalória alá ne menj! Ez sokkal kevesebb és nagy elősegítője a későbbi jojó-effektusnak. 3 liter vizet tolj viszont be naponta.
Vacsorára saláták, retek,cékla, zöldségek és némi fehérje szükséges.
Szerintem te is tudod hogy ennyi kaja nem eleg! Ha fogyni akarsz akkor told be a segged egy kondi terembe vagy menj el futni vagx hasazz de hogy ennyit egyel az mar keves!!
Nem is ertem hogy birsz egy napot! Hisz enegriat a kajabol szedunk igy neked nem tom mennyi energiad lehet egy nap, de gondolom keves!
En peldaul rendesen eszek csak oda figyelek hogy mit es melleti heti 6szor elmegyek kondiba ugy masfel-2 orara.
Miért nem eszel egy zöldséges rántottát, mint én fogok ma este? Lesz mellette nyers zöldség is (hónapos retek és csíra mindenképp), finom lesz :P
Ebédtől másnap reggelig egy alma... Nagyon kevés. El tudom képzelni, hogy előforduljon ilyen, mert belaktál ebédkor (nagy volt a tál :D), de rendszeresen ilyesmit tenni... Úgy érzed, ez neked jó? Mert sokfélék vagyunk, a testünk is mást akar (én pl. nem tudok reggelizni, csak egy narancsot, azt se korán), ezért is fontos, hogy ne csak fejjel döntsük el, mit kényszerítünk a testünkre, hanem hallgassunk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!