Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igy jo volt...

Szerintetek ez igy jo volt mára? (:

Figyelt kérdés
Reggelire 1 db korpás kifli,2db pulykasonkával+kávé. Tizoraira 1 db alma. Ebédre kb egy tál grillezett hus, salátával. Vacsora :1db alma
2013. febr. 27. 15:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, ez kevés és minőségileg sem dobok hátast érte.
2013. febr. 27. 15:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert?
2013. febr. 27. 15:46
 3/11 anonim ***** válasza:
borzalmas kevés.... a reggeli tízórai meg az ebéd szerintem okés na de utána egész estig egy alma?!
2013. febr. 27. 15:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Jaa azt még kifelejtettem hogy igy 3 körül megittam kb 1 db satino tejeskávét
2013. febr. 27. 15:55
 5/11 anonim ***** válasza:
hát... az aztán nem sok minden...
2013. febr. 27. 15:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem.. Ebéd után egy darab alma kevés estig.. A kávé nem étel, ha ezen kívül nem ittál semmi mást az borzalmasan kevés..
2013. febr. 27. 16:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Napi 1200 kalória alá ne menj! Ez sokkal kevesebb és nagy elősegítője a későbbi jojó-effektusnak. 3 liter vizet tolj viszont be naponta.

Vacsorára saláták, retek,cékla, zöldségek és némi fehérje szükséges.

2013. febr. 27. 16:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem te is tudod hogy ennyi kaja nem eleg! Ha fogyni akarsz akkor told be a segged egy kondi terembe vagy menj el futni vagx hasazz de hogy ennyit egyel az mar keves!!

Nem is ertem hogy birsz egy napot! Hisz enegriat a kajabol szedunk igy neked nem tom mennyi energiad lehet egy nap, de gondolom keves!

En peldaul rendesen eszek csak oda figyelek hogy mit es melleti heti 6szor elmegyek kondiba ugy masfel-2 orara.

2013. febr. 27. 16:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért nem eszel egy zöldséges rántottát, mint én fogok ma este? Lesz mellette nyers zöldség is (hónapos retek és csíra mindenképp), finom lesz :P

Ebédtől másnap reggelig egy alma... Nagyon kevés. El tudom képzelni, hogy előforduljon ilyen, mert belaktál ebédkor (nagy volt a tál :D), de rendszeresen ilyesmit tenni... Úgy érzed, ez neked jó? Mert sokfélék vagyunk, a testünk is mást akar (én pl. nem tudok reggelizni, csak egy narancsot, azt se korán), ezért is fontos, hogy ne csak fejjel döntsük el, mit kényszerítünk a testünkre, hanem hallgassunk rá.

2013. febr. 27. 17:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , igazatok van:D es.. azert nem jarok konditerembe mert semmi idom:D de szoktam otthon edzeni napi min 40 percet..:)
2013. febr. 27. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!