Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jaj, sehogy sem találom a...

Jaj, sehogy sem találom a kiutat, kinek, hogy ment ez, egyszerűen már nem bírok magammal, van, hogy éjszakánként csak rágódok, rágódok, szorongok a holnap naptól, vajon mennyit híztam stb, ez már nem élet, hogy másszak ki ebből?

Figyelt kérdés

Tegnap egész nap alig ettem kb 600kcal, de nem bírtam már este tornázni, mert annyira szédültem+fájt a fejem, hogy nem bírtam már menni, lefeküdtem aludni. Reggel erős szívdobogással riadtam fel, vert a víz, szédültem rettenetesen éhes voltam, kimentem ettem zabkásást joghurttal. Tízóraira ettem almát. Aztán hatalmas bűntudat fogott el, mert alig ettem fehérjét. Megnéztem mi van itthon(ami nem keksz meg ilyenek) volt itthon fél kg zsírszegény túró annak megettem a felét naranccsal.

Aztán uzsonnára már szédültem alig láttam, fájt a fejem ettem 3db abonettet káposztasalátával, 1csomag sonka, 2szelet sajt.

Nem laktam jól, gyötört az éhség, erőtlen voltam, szinte ájulás közelébe voltam ettem egy tál rakottkáposztát(abból próbáltam csak a húst+kelkáposztát, de picit zsíros volt, a tejfölt leszedtem róla.

Most meg megettem a túró másik felét, de most jól vagyok, van erőm tornázni este.

És most esek a két pad közé, ha nem eszek rosszul vagyok, nem tornázok, ha eszek hízok de tornázok(bűntudat)

Mi legyen velem, mit tegyek

55kg 165cm 15 éves elkeseredett lány

2013. ápr. 5. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
a 2 méteres kötél sok mindent megold ám...
2013. ápr. 5. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha csak szédüléssel, ájulásközeli állapotokkal tudod tartani a súlyod, akkor az a súly valószínűleg túl magas Neked (de persze lehetnek más dolgok is, nem megfelelő dolgokat eszel, betegség, ésatöbbi). A páromnak ilyen az 56 kiló, amit el tud érni, mert ő, ha kevesebbet eszik, fogy (én pl. egyáltalán nem így működöm), de tartani nem tudja semmiképp, mert akkor nincs ereje.

600 kalória amúgyis koplalás, olyat értelmes ember szabad akaratából nem csinál (max rendesen böjtöl, de nem fogyási céllal).

Én a helyedben inkább a formálódásra/feszesedésre/izmosodásra mennék rá s nem akarnék fogyni, ha nem megy. Bár leginkább megpróbálnék egészségesen és szolidan táplálkozni s ha a testem ezzel nem akar fogyni, akkor tudomásul veszem, hogy ez neki a jó.

Akárhogy is, nem tenném tönkre magam lelkileg.

2013. ápr. 5. 18:22
 3/7 anonim válasza:
Én 12 éves úgyszintén lány vagyok, 16 évesnek néznek az emberek (anyu jól táplál, talán túl jól), 172 cm és 74 kg... Én tavaly előtt voltam 68 kg, 168 cm... Valahogy nem értem miért kell ezt neked csinálnod, úgymond a fogyókúrát.. Magas vagy, és egyáltalán nem vagy elhízva, korodhoz képest nem.. én méghogyha nagyon leszeretnék fogyni is, akkor sem ennék 1000kcal-nál kevesebbet.. nem egészséges, ahogy láttam az írásodban is.. Vérnyomásod leesik, rosszul vagy..
2013. ápr. 5. 20:00
 4/7 anonim válasza:
Az előző lány vagyok.. És az iskolai aktivitásodat is lecsökkenti..
2013. ápr. 5. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, a súlyod normális, BMI-d 19 körül van (kiszámoltam), ami NAGYON JÓ!!!

Úgyhogy a súlyod szeretnéd tartani, éber és erős akarsz maradni tedd ezt:

Egyél reggeli kalóriadúsabb szénhidrátot (müzli tejjel, kifli, zsemle, 1 szelet kenyér). Ha kenyérfélét eszel, íigyál hozzá tejet!!

Tízórai: alma, paprika, répa, körte, stb

Ebéd: főtt kaja, pl csirkemell filé zöld körettel, hal, zöldségsaláta, húsleves...

uzsi-vacsi: saláta, zöldség, gyümölcs, csökkentett zsírtartalmú joghurt, abonett is mehet.

Ha éhes vagy egyél puffasztott búzát/rizst, vagy olyan kaját, ami eltelít (lédús dolgok: gyümölcs, vagy leves).

Ne legyen feleslegesen bűntudatod!

Ne érezd rosszul magad, ha reggeli szénhidrátot eszel!

Ha eszel, nem hízol meg rögtön, csak akkor ha sok zsírt, cukrot eszel. Attól mert valaki sokat eszik, nem biztos, hogy hízni fog.

Miért? Pl. ha valaki egy nap megeszik 2 nagy tál zöldségsalátát (ilyen tálra gondolok: [link] akkor nem fog hízni azzal szemben, aki mondjuk 2 szelet csokit evett egy nap.

Nyugodj meg! :)

2013. ápr. 5. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

"Ha kenyérfélét eszel, íigyál hozzá tejet!! "

Ha művészúr hallaná ezt, szerintem lelőne XDD

2013. ápr. 5. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit hisztizel, jó a súlyod.

Ha jobban akarsz kinézni akkor egyél sok zöldséget, húst, gyümölcsöt és kész.

2013. ápr. 6. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!