Egy furcsa "lusta" élet kérdés (? )
Tegyük fel hogy egy kamasz vagy felnőtt ezt rátok bízom,
pár hónapig csak fekszik az ágyban alig eszik viszont sokat iszik, de néha néha kicsit megmozdítja magát,mondjuk legyen ez az emberke egy átlagos testalkatú vagyis nem dagadt viszont nem is sovány.Ha eltelik ez a pár hónap akkor hogy fog kinézni?vagyis meghízik vagy lefogy? Ez csak egy feltételezés.
Csak normális válaszokat kösszönöm
nekem 1x feküdnöm kellett kb 2 hónapig.
10 kilót fogytam.
és jah.
edzés,mozgás nélkül elmegy az étvágy,ezért enni sem tudtam annyit.
de a végére a testzsírom tuti magasabb volt,mint előtte,mert eltűnt rólam minden tónus.
Jó eséllyel izmot fog veszteni, tulajdonképpen ez még normális evésnél is így lesz, de mivel alig eszik zsír is megy le szerintem.
Sőt ha tapasztalatból kell szólnom akkor elmondhatom hogy volt hogy 6 hétig a bal lábam vádliját műtét miatt nem használtam és látványosan kisebb volt mint a másik, mert gyakorlatilag semmi terhelést nem kapott, mert a bokám olyan fixen volt rögzítve hogy emiatt a vádli nem dolgozott.
Köszönöm a felvilágosítást, nem is gondoltam volna hogy a vádli egy izom, azt hittem a zsír mozgatja a bokámat:D
amúgy csak a hsz második része volt az én példám, én ugyanis nem ettem rosszul az idő alatt, így hát egyértelmű hogy zsír nem ment le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!