Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire szerencsétlen lennék? Vagy ez csak az élet furcsa játéka velem?
nálam is hasonló a helyzet de én lány vagyok.
mindig olyan fiúkba botlok aki épp frissen szakított és nem akar komolyat, vagy egyéb probléma..én már kezdek belefáradni
Ma 22:37
Hát úgy tűnik, a balszerencsém nem nagyon akar elmúlni. Újabban már nem görcsölök rá a párkeresés témára, és egyáltalán nem szoktam azon agyalni, hogy az illetőnek van-e valakije. (Illetve abban szoktam reménykedni, hogy talán nincs senkije.) Csak aztán mindig jön a nagy koppanás. Olyan, mintha valaki megforgatná bennem a tőrt, miután elhúzta az orrom előtt a mézesmadzagot, és közben kajánul vigyorogna, hogy "tessék, eléd hoztam egy potenciális partnert, de úgyse lesz a tiéd, mert van barátja". Néha azon szoktam gondolkodni, hogy matematikailag is szinte lehetetlen, hogy mindig ez legyen a végeredmény (bár nem vagyok matekzseni).
Ma 22:41
Nyilván a nem működő kapcsolatokat könnyebb tönkretenni, de az én kiszemeltjeim jól működő kapcsolatokban élnek/éltek. Felajánlkozni nem szoktak, és valószínűleg soha nem is lesz ilyen. Egyébként meg az erkölcsöt fontos dolognak tartom (tudom, biztosan régimódi vagyok satöbbi, satöbbi). Ja és hát ha belegondolunk a dologba, ki szereti azt, ha megcsalják? Akármilyen sz*r is egy kapcsolat, mégse szeretjük, ha a párunk mással kufircol. Persze amíg a másik oldalon vagy (azaz veled csalnak meg valakit), addig minden oké, de ha téged csalnának meg, akkor valószínűleg másképpen fognád fel a helyzetet.
22:37 vagyok.
Nekem is hasonló jelegű problémám van...ugyanígy kérdezgetem magamtól, hogy miért? Miért? Miért? De megfogadtam, hogy ez nem balszerencse és nem karma...próbálom nem magamba beszélni az egészet, ezért tanácsoltam ugyanezt neked is. Ha érdekel elmondom, nálam mi a probléma. Az első barátomat egy internetes játékban ismertem meg teljesen véletlenül, persze, hogy nagyon messze lakott...majdnem 2 évig voltunk együtt, leküzdve a hatalmas távolságot. A 2. barátomat egy nyaralás alatt ismertem meg, na ő még messzebb lakott, másik országban!! Most pedig megismertem egy hónapja egy férfit, szintén véletlenül az interneten (hozzáteszem anélkül, hogy soha életemben nem voltam társkereső oldalon.) és lás csodát ő is messze lakik. Pedig nagyon egymásba szeretünk. :) Mindig olyan tetszik meg, aki messze lakik, de miért? Nem tudom, de elfogadom.
22:41
az ilyen és hozzád hasonló emberek egy lónak se mondanának nemet, ha női ruha lenne rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!