Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire szerencsétlen?
Figyelt kérdés
szóvall...egyetlenegy igaznak mondható barátnőm van, akivel nem is járok egy suliba...a többi "barátnőim" meg tinip*csák lettek, vagy lúzerek...kb egyedül vagyok... jo, ezt most ne úgy értsétek, hogy egyedül vagyok, meg ilyenek, csak nincs kinek elmondani a nyavajáimat, mert tudom hogy úgy is elpofázzák...és igazából ennek a kérdésnek is csak annyi lényege van hogy legalább kiírom magamból...
Vannak még ilyen világi nyomorékok rajtam kívül?
2012. okt. 18. 22:07
1/12 BlastNoise válasza:
mond el nekem!! én nem mondom el senkinek, megígérem hogy tartom a szám ;D
2/12 A kérdező kommentje:
okés:D írok privit.
amugy 15/L
2012. okt. 18. 22:10
3/12 anonim válasza:
nekem is csak 1 igazi barátom van, de szerintem ez nem gáz... inkább egy igaz barát mint sok felszínes ez a véleményem... becsüld meg őt és örülj, hogy ő van neked... sokaknak még ennyi se jut sajnos
4/12 A kérdező kommentje:
de vele is csak 3 hetente találkozok...ugymeg nem túl jó...
2012. okt. 18. 22:11
5/12 anonim válasza:
Szívesen segítek bármiben. Nekem elmondhatsz bármit. ;) 15/f
6/12 anonim válasza:
Ennél nagyon gondod ne legyen soha azt kívánom. Néha gondolj bele hogy másoknak ennél mennivel komolyabb problémái vannak, és rögtön szebbnek látod a dolgokat.
7/12 anonim válasza:
Szia! Engem nem érdekelnek a problémáid.:)))
20F
8/12 A kérdező kommentje:
Szija. most irnék valamit de kimoderálnának :'))
2012. okt. 18. 22:24
9/12 anonim válasza:
Mi nyomja a lelked kicsi szívem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!