Szerintetek is túl vékony vagyok? Elsősorban fiúk véleményére lennék kíváncsi!
Figyelt kérdés
175 cm magas harmincas nő vagyok. Évekig 65kg voltam Egyébként vékony testalkatú, nagy mellű vagyok. Most pár hónapja fogytam 5 kilót. A nők megjegyzik, ogy milyen csinos vagyok, de a férfiak, megkérdezik: Meddig akarsz még fogyni? Hová lett a feneked? Mostmár ne fogyjál!! Ezek a rokonságból, meg barátnőm férje.De tegnap az utcán olyan mondta, akivel soha két szót nem beszéltem, hogy mostmár ne fogyjak. A cicijeimből is ment le. Egyébként sokszor azt veszem észre, hogy a pasiknak csak ez számít, hogy a nőknek jó nagy mellük legyen.2009. szept. 21. 11:39
11/11 anonim válasza:
Inkább vékony legyen a lány, mint egy hájas zsírgomóc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!