Szerintetek is túl vékony vagyok? Elsősorban fiúk véleményére lennék kíváncsi!
A deszka kinézetben semmi vonzó nincsen.
Ki akarna olyan nővel lenni aki úgy néz ki mint egy kislány?
Én is ismertem gyönyörű, telt, nagy(obb) mellű nőt, aztán elkezdett fogyózni. Ma már se segge, se melle, de a legrosszabb ahogyan az arca kinéz. Egy csábos mosolyú szépségből beesett arcú koponyává változott. Félelmetes, először azt hittem hogy valami betegsége van. Nem, csak lefogyott mert az idióta barom divatlapok azt szajkózzák hogy az a szép.
Mielőtt megköveznek, van akinél ez alkati dolog és jól áll neki a vékonyság, de mellette szép a fenék és van cici is. Ám ők vannak jóval kevesebben, a többiek csak értelmetlenül fogyni akarnak.
Egy centivel vagyok alacsonyabb Nálad, és az én mellem sem mondható kicsinek. A 65 kiló bőven jó, biztos vagyok benne, hogy úgy is szép sovány alakod volt. Pláne mivel formás vagy, hiszen nem mindegy hol oszlik el a 65 kiló.:)
Egyébként egyet értek, a férfiak többsége nem szereti a kilátszó bordákat, se azt, ha félve kell átölelni egy lányt, nehogy összeroppanjon.:) A formákat sokkal jobban kedvelik, és ez alatt nem azt értem, hogy nagy mell piszkafa testen, hanem hogy arányos, formás alakja legyen valakinek, amibe nem férnek bele sem a kilátszó bordák, sem a vézna beteges kinézet. A tévhitekkel ellentétben pedig 98%-ban az sem, ha valakinek kétszer akkor a melle mint a feje, és cseppet sincs összhangban az alakjával. Az hogy szeretnek rá megjegyzést tenni, nem jelenti, hogy valóban azt tekintik az ideálnak. Ellenkező nemből is tudnék példát hozni.:)
Nyugodtan szedj vissza néhány kilót, pláne ha úgy is jól érzed magad, mert kinézetre biztos nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!