Fogyókúra alatt vagyok. A lógó bőrt el tudom majd kerülni?
17 éves vagyok (125kg/182cm)
1 hónapja elkezdtem aktívan boxolni, e mellé egy kis "tervet" is kigondoltam magamnak, csak attól félek hogy a jövőbeli lógó bőr miatt kés alá kell feküdnöm, amit nagyon el szeretnék kerülni.
Box edzésem háromszor van egy héten, emellett a táplálkozásból is visszavettem, reggelire szokásosan megeszek 2 zsemlét, ebédből már kicsit kevesebbet eszek, (nyilván ételtől meg a benne levő kalóriától függ a mennyisége) és ez után már semmit nem eszek aznap, igazából koplalásnak se mondanám mert annyira motivált vagyok hogy még csak éhes sem vagyok délután/este, esetleg egy almát megeszek (azt régen is mindig szerettem). Ezek mellett tervezem hogy ha jó idők lesznek este eljárok futni durván olyan 2km-t.
1 hét alatt eddig most 3 kiló ment le, ami arányosítva 1 hónapra kb. 12 kiló lesz. Ez így tartható? Mit javasolnátok ellene ha mégis előfordulna lógó bőr?
Nagyon köszönöm a segítséget előre is!
a fagyedzés rá az egyetlen ismert módszer.
kint a hidegben kell edzeni,mozogni félmeztelen,hogy növeld a bőröd rugalmasságát.
itt ír róla egy gyerek,neki sikerült.
meg vidi is van róla,jobbra az első.
ekkora súlyból meg az elején gyorsan megy,majd belassul.
"1 hét alatt eddig most 3 kiló ment le, ami arányosítva 1 hónapra kb. 12 kiló lesz. Ez így tartható? "
Nem.
1. válaszoló: Köszönöm!
2. válaszoló: Ezt a "nem" szót kicsit bővebben kifejthetnéd.
A "nem" azt jelenti, hogy a világtörténelemben nem volt olyan eset, hogy a diéta első hetében leadott súly alapján extrapolálni lehetett volna hónapokra előre.
A lógó bőrre visszatérve: egy ismerősöm fogyott nagyon sokat (kb. 5o kg), de ő kb. egy/másfél év alatt. A fogyás óta már 7-8 év eltelt, de még mindig látszik, hogy a bőre valahogy "nagyobb". Főleg a hasán, meg a felső testén... A fején és a lábán egyátalán nem látszik, hogy valha is kövér lett volna. De szerintem kockahasa sose lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!