Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt vagyok. A...

Fogyókúra alatt vagyok. A lógó bőrt el tudom majd kerülni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok (125kg/182cm)

1 hónapja elkezdtem aktívan boxolni, e mellé egy kis "tervet" is kigondoltam magamnak, csak attól félek hogy a jövőbeli lógó bőr miatt kés alá kell feküdnöm, amit nagyon el szeretnék kerülni.

Box edzésem háromszor van egy héten, emellett a táplálkozásból is visszavettem, reggelire szokásosan megeszek 2 zsemlét, ebédből már kicsit kevesebbet eszek, (nyilván ételtől meg a benne levő kalóriától függ a mennyisége) és ez után már semmit nem eszek aznap, igazából koplalásnak se mondanám mert annyira motivált vagyok hogy még csak éhes sem vagyok délután/este, esetleg egy almát megeszek (azt régen is mindig szerettem). Ezek mellett tervezem hogy ha jó idők lesznek este eljárok futni durván olyan 2km-t.

1 hét alatt eddig most 3 kiló ment le, ami arányosítva 1 hónapra kb. 12 kiló lesz. Ez így tartható? Mit javasolnátok ellene ha mégis előfordulna lógó bőr?

Nagyon köszönöm a segítséget előre is!

2013. ápr. 1. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:

a fagyedzés rá az egyetlen ismert módszer.

kint a hidegben kell edzeni,mozogni félmeztelen,hogy növeld a bőröd rugalmasságát.

itt ír róla egy gyerek,neki sikerült.

[link]

meg vidi is van róla,jobbra az első.

ekkora súlyból meg az elején gyorsan megy,majd belassul.

2013. ápr. 2. 00:11
 2/5 anonim válasza:

"1 hét alatt eddig most 3 kiló ment le, ami arányosítva 1 hónapra kb. 12 kiló lesz. Ez így tartható? "

Nem.

2013. ápr. 2. 02:51
 3/5 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Köszönöm!

2. válaszoló: Ezt a "nem" szót kicsit bővebben kifejthetnéd.

2013. ápr. 2. 09:47
 4/5 anonim válasza:

A "nem" azt jelenti, hogy a világtörténelemben nem volt olyan eset, hogy a diéta első hetében leadott súly alapján extrapolálni lehetett volna hónapokra előre.

A lógó bőrre visszatérve: egy ismerősöm fogyott nagyon sokat (kb. 5o kg), de ő kb. egy/másfél év alatt. A fogyás óta már 7-8 év eltelt, de még mindig látszik, hogy a bőre valahogy "nagyobb". Főleg a hasán, meg a felső testén... A fején és a lábán egyátalán nem látszik, hogy valha is kövér lett volna. De szerintem kockahasa sose lehet.

2013. ápr. 2. 09:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is annyi a cél kb 45-50 kg mínusz. A 12kg/hónapra visszatérve ott nem arra gondoltam hogy akkor végig annyit fogok-e fogyni havonta, hanem hogy az a 10-12 kg ami eleinte lemehet, még az egészséges kategóriába számít-e, mert sokan vannak úgy hogy na majd ők 25 kilót leadnak 1 hónap alatt... Épp ma láttam itt gyakori kérdéseken hogy a gyerek 2 hét alatt akar 25 vagy 28 kilót fogyni..
2013. ápr. 2. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!