Hogy fogyjak le 5 kg-t?
egy normális fogyókúrát monjatok.. ne pedig azt hogy ne egyek kenyeret és mozogjak sokat...
mit egyek regglire, ebédre és vacsorára?
Én is pont ennyit szeretnék leadni. most kezdtem el. több diétát is átolvastam és ezt én találtam ki magamnak.
Reggelire eszek amit eddig is: 1 szelet korpás kenyér(fél kgos kenyérből 1 szelet) és rá felvágott.
Tízóraira gyümölcs vagy joghurt
Ebéd vmi hús és hozzá ha tészta ill krumpli köretet csinálok a család többi tagjának, abból csak nagyon keveset, egyébként főzelék.
Uzsonna megint csak gyümölcs v. joghurt
Vacsora: 2 tojás, zöldség(paprika, paradicsom, uborka). a tojás lehet főtt, rántotta(de akkor olívaolajjal )
És igyekszem elkezdeni vmi tornás cd-t. ja és persze napi 2 l folyadék(zöld tea v. mentes víz) és nincs édesség.
Ennél koplalhatsz jobban is, de én félek attól,ha hirtelen vonok meg mindent a szervezetemtől, akkor utána sokkal több jön vissza. ja és este 6 után nem eszek.
Ha mégis rám jön vmi őrült étvágy, akkor abonett, kétszersült, kölesgolyó. A savanyú káposztát is diétás kajának mondják, azt is ehetsz bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!